Jiří Kodet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Kodet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Kodet - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.12.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Kodet 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Kodet
datum narození 6.12.1937
(herec, instagram)

Jiří Kodet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tajemství Jiřího Kodeta
(2011) - Inventura Febia: Radovan Lukavský a Jiří Kodet
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2003) - Sentiment
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Musíme si pomáhat
(1999) - Věšák
(1999) - Pelíšky
(1999) - Oběti: Přepadení
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Ex offo
(1997) - Úsměvy
(1997) - Knoflíkáři
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1994) - Houpací křeslo
(1994) - Akumulátor 1
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kšeft
(1992) - Dobročinný večírek
(1990) - Sólo pro mou ženu
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Mata Hari
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Polní mše
(1988) - Pan Tau
(1988) - Dvě z Paříže
(1987) - Šašek a královna
(1987) - Srdíčko
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV seriál)
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Papilio
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Horečka
(1986) - Grófinka
(1985) - Zátah
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1985) - ING.
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Imilla
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Jen se spolehni
(1983) - Hráči (divadelní záznam)
(1983) - Evo, vdej se!
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Byt je vykraden, maminko
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Romance ze Savoy baru
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Tři v tom (divadelní záznam)
(1981) - Skleněný dům
(1981) - Rána pod pás
(1981) - Fénix
(1981) - Evžen mezi námi
(1981) - Drž se rovně, Kačenko
(1981) - Buldoci a třešně
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Útěky domů
(1980) - Signum laudis
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - Dívka s mušlí
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Cukrová bouda
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Ring volný
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Julek
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Bratři Kipové
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Prášky
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Hrozba
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Hra o jablko
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Město nic neví
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Sokolovo
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Egyptologové
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Milenci v roce jedna
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Rodeo
(1972) - Morgiana
(1971) - Šance
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Lekce
(1971) - Kamarádi
(1970) - Velká neznámá
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Bližní na tapetě: Nactiutrhač
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Klec pro dva
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Ostře sledované vlaky
(1966) - Hotel pro cizince
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Atentát
(1963) - O něčem jiném
(1962) - Zpěv, který nezemřel
(1962) - Jejich den
(1961) - Příliš štědrý večer (divadelní záznam)
(1961) - Kolik slov stačí lásce?
(1960) - Vyšší princip
(1960) - Pochodně
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Romeo, Julie a tma
(1959) - Probuzení
(1958) - Hlavní výhra
(1950) - Posel úsvitu
Jiří Kodet - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.12.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Kodet 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Kodet - herec

se narodil 6.12.1937 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Kodet

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Jiří Kodet
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
13°57’
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°10’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°24’
 
VenušeVenuše:
Štír
29°40’
 
MarsMars:
Vodnář
18°28’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°07’
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°22’
 
UranUran:
Býk
10°27’
R
NeptunNeptun:
Panna
21°04’
 
PlutoPluto:
Rak
29°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°33’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°40’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
29°14’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »