Jiří Krampol wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Krampol

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec, moderátor, dabér

Jiří Krampol - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1938 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Krampol 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Krampol
datum narození v roce *1938
(herec, moderátor, dabér, instagram)

Jiří Krampol - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Tajemství Luďka Soboty
(2015) - Tajemství Jiřího Krampola
(2015) - Tajemství Jana Přeučila
(2015) - Tajemství Františka Filipovského
(2015) - Vánoční Kameňák
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - 13. komnata Moniky Kvasničkové
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Živě z PALLADIA
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Kameňák 4
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Česká 30
(2012) - Co mě nezabije, to mě posílí
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Talk Show Jiřího Krampola
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Na střední (TV seriál)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Bavíme se s imitátory
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - 13. komnata Alexandra Hemaly
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Film o filmu: 2 Bobule
(2009) - 2Bobule
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - One Man Show
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Limuzína
(2008) - 13. komnata Jiřího Krampola
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Křižovatky režiséra Antonína Kachlíka
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - To byl ?
(2006) - Žito
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Pakárna (TV seriál)
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - O češtině
(2005) - Šimek šoumen
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - NE-E
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Jak na to...
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Tyjátr
(2001) - Dobroty
(2001) - Andělská tvář
(2000) - P.F.
(2000) - Eňo-ňůňo
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Semafor atd. (TV seriál)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Asteroid 2374
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Ceremoniář
(1996) - Bumerang
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Nebezpečná kořist
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Kavárna u Uršuly
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Jak zabít McCarthyho
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Nahota na prodej
(1993) - Deset malých běloušků
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Vždycky jsem to já (koncert)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Muž s maskou
(1986) - Luxusní večírek 1986
(1986) - Vlčí bouda
(1986) - Štěstí má jméno Jonáš
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - O princezně, která ráčkovala
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Profíci
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1984) - Ztracené hodinky
(1984) - Záviš kontra Březinová (divadelní záznam)
(1984) - Narozeniny
(1984) - Komediant
(1984) - Deus ex machina
(1984) - Brigáda
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Sešlost
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1983) - Brakýři
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kaskadér
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Čaj o piatej
(1981) - Začít znovu
(1981) - V týlu nepřítele
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1981) - Poručík Petr (TV seriál)
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Otec
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Mezičas
(1981) - Logik
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Signum laudis
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Hordubal
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Karel Gott ve Slaném
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Ježčí kůže
(1978) - Adriana
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - Pasiáns
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - Když kluci drží basu
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Krampol 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Krampol - herec, moderátor, dabér

se narodil v roce *1938 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Krampol

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Jiří Krampol
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
18°30’
 
LunaLuna:
Kozoroh
6°13’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°44’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°49’
 
MarsMars:
Rak
22°36’
 
JupiterJupiter:
Ryby
1°37’
R
SaturnSaturn:
Beran
17°43’
 
UranUran:
Býk
17°02’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°49’
 
PlutoPluto:
Rak
29°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
24°04’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°47’
 
CheirónCheirón:
Rak
4°09’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »