Jiří Lír wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Lír

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pelhřimov
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Lír - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.6.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Lír 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jiří Lír
datum narození 19.6.1923
(herec, instagram)

Jiří Lír - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Televarieté 45 let
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Haló, tady Jiřina
(1997) - Úsměvy
(1996) - Maigret a hlava muže
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Zlatá flétna
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Strašidla
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1984) - Rumburak
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - Amadeus
(1983) - Takový talent
(1983) - Písně by neměly umírat
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Výhra admirála Kotrby
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Zabijačka
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Požáry a spáleniště
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Spodky
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Julek
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Hon na kočku
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Trasa
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - O moravské zemi
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Parta hic
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Konečně si rozumíme
(1976) - Hadrián z Římsů
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Hudba kolonád
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1975) - Borisek, malý seržant
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Tod am Mississippi
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Sokyně
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1974) - Hledá se Kurt
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Láska
(1973) - Kdo je kdo
(1973) - Hroch
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Rodeo
(1972) - Prémie
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Morgiana
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Psi a lidé
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Lepší pán
(1971) - Konfrontace
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Karlovarští poníci
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Almara
(1970) - Televarieté
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Rekviem za rytierov
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Nejsem chmýrko na bodláku
(1970) - Na kometě
(1970) - Lítost
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Světáci
(1969) - Sváteční jezdec
(1969) - Souboj
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1969) - The Assassination Bureau
Jiří Lír - Knihy

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Lír 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Lír - herec

se narodil 19.6.1923 ve městě Pelhřimov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Lír

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Jiří Lír
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°10’
 
LunaLuna:
Lev
26°58’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
5°25’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°51’
 
MarsMars:
Rak
12°50’
 
JupiterJupiter:
Štír
9°32’
R
SaturnSaturn:
Váhy
13°21’
 
UranUran:
Ryby
17°32’
 
NeptunNeptun:
Lev
16°07’
 
PlutoPluto:
Rak
10°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°22’
R
Černá LunaLilith:
Beran
28°56’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°30’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »