Jiří Němeček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Němeček

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Němeček - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.5.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Němeček 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Němeček
datum narození 6.5.1923
(herec, instagram)

Jiří Němeček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Nexus
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Diamantové meče
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kocourkov
(1991) - Requiem za W. A. Mozarta
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Kainovo znamení
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Dvojčata
(1988) - Amores de Kafka, Los
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Cena medu
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Havárie
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Tři sestry (divadelní záznam)
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Horí
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1980) - Mimořádná odměna
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Hordubal
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Když vyjí vlci
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Holka na zabití
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Veselé windsorské paničky (divadelní záznam)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Potomci a předkové: Vzplanutí ohně
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Hráč
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Klíč
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Dobrodružství na Labi
(1970) - Nahota
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - Byly noci májové
(1969) - Karel a Anna
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1969) - Bellevue
(1968) - Záhořanský hon
(1968) - Pozor, pane Veronese
(1968) - České pohádky: Kdo snědl holoubátka?
(1968) - Bouřka
(1967) - Psí život
(1967) - Waterloo
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Někoho jsem zastřelil
(1965) - Alibi na vodě
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1963) - Strach
(1963) - Mykoin PH 510
(1963) - Křik
(1963) - Král Králů
(1963) - Ďábelská jízda na koloběžce
(1962) - Večer
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Zbabělec
(1961) - Otázka a vykřičník - Westgermania
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Dlouhý podzimní den
(1961) - Aristokrati (divadelní záznam)
(1960) - Rozrušená země
(1960) - Lucerna
(1959) - 105% alibi
(1959) - Letiště nepřijímá
(1957) - V proudech
(1957) - To byla noc
(1957) - Ročník 21
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - Nevěra
(1956) - Advent
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Návštěva z oblak
(1954) - Dny a noci
(1954) - Botostroj
(1953) - Technologická kázeň v chemickém průmyslu
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Akce B
(1950) - V trestném území
(1949) - Revoluční rok 1848

Jiří Němeček - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.5.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Němeček 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Němeček - herec

se narodil 6.5.1923 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Němeček

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Jiří Němeček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
14°56’
 
LunaLuna:
Kozoroh
29°57’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
5°52’
 
VenušeVenuše:
Beran
11°51’
 
MarsMars:
Blíženci
13°47’
 
JupiterJupiter:
Štír
13°57’
R
SaturnSaturn:
Váhy
14°42’
R
UranUran:
Ryby
16°39’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°24’
 
PlutoPluto:
Rak
9°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
17°41’
R
Černá LunaLilith:
Beran
24°02’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°34’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »