Jiří Wimmer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Wimmer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
25.1.2001 (Příčina: Nehoda)
Povolání:
herec

Jiří Wimmer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.9.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Wimmer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Wimmer
datum narození 21.9.1943
(herec, instagram)

Jiří Wimmer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Bavíme se s imitátory
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2007) - Život je kabaret
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Zpráva o sešlosti
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Ostuda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Novoty
(1997) - Králův šašek
(1996) - To je fór
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Proměny Jiřího Wimmera
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Deset malých běloušků
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Silvestrovská překvapení
(1989) - Skřivánčí ticho
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1987) - Jedeme dál
(1987) - O princezně na klíček
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Hrad a jeho legendy
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - O človíčkovi (TV seriál)
(1984) - Silvestrovská féerie
(1983) - Sešlost
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Výtah
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Únos Moravanky
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Takzvaný večer na přidanou
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Kaňka do pohádky
(1979) - Jarní výlet
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1975) - Typicky ženská reakce
(1974) - Lásky hra osudná
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1971) - Dispečer (TV seriál)
(1968) - Maratón
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Slyšet Armstronga
(1964) - Bubny
(1963) - Náboj

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Wimmer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Wimmer - herec

se narodil 21.9.1943 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Wimmer

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Jiří Wimmer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°37’
 
LunaLuna:
Blíženci
29°54’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°12’
R
VenušeVenuše:
Panna
5°02’
R
MarsMars:
Blíženci
13°59’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°41’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
26°19’
 
UranUran:
Blíženci
8°49’
R
NeptunNeptun:
Váhy
1°38’
 
PlutoPluto:
Lev
8°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
13°33’
R
Černá LunaLilith:
Lev
13°20’
 
CheirónCheirón:
Panna
7°39’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »