Jiřina Bílá wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiřina Bílá

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Semily
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Jiřina Bílá - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.11.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiřina Bílá 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiřina Bílá
datum narození 17.11.1921
(herečka, instagram)

Jiřina Bílá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Propast
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Diagnóza smrti
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - Pasiáns
(1977) - Oddechový čas
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Ať žijí duchové!
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Beethoven
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Město nic neví
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Hřiště
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1975) - Borisek, malý seržant
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Velké trápení
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Královský gambit
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dobrodružství s Blasiem
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Cesty mužů
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Lekce
(1971) - Klíč
(1970) - Velká neznámá
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Nevěsta
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Utrpení mladého Boháčka
(1969) - Světáci
(1969) - Po stopách krve
(1968) - Těch několik dnů...
(1968) - Šíleně smutná princezna
(1968) - Spalovač mrtvol
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Čtyři v kruhu
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Ztracená tvář
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Marie
(1964) - Čintamani & podvodník
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Ďáblova past
(1960) - Chlap jak hora
(1960) - Černá sobota
(1960) - Bílá spona
(1959) - Život pro Jana Kašpara
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1959) - Pět z milionu
(1959) - Májové hvězdy
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Povodeň
(1958) - Kasaři
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - To byla noc
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Botostroj
(1953) - Komedianti
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Zítra se bude tančit všude
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Pětistovka
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1947) - Parohy

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.11.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiřina Bílá 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiřina Bílá - herečka

se narodila 17.11.1921 ve městě Semily
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiřina Bílá

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Jiřina Bílá
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
24°36’
 
LunaLuna:
Blíženci
19°06’
 
MerkurMerkur:
Štír
5°20’
 
VenušeVenuše:
Štír
4°31’
 
MarsMars:
Váhy
6°37’
 
JupiterJupiter:
Váhy
10°46’
 
SaturnSaturn:
Váhy
4°30’
 
UranUran:
Ryby
5°42’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°58’
 
PlutoPluto:
Rak
9°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°01’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°40’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°58’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »