Joanna Kerns wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joanna Kerns
(Joanne Crussie DeVarona)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka, režisérka, scénáristka

Joanna Kerns - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
12.2.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joanna Kerns 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Joanna Kerns
datum narození 12.2.1953
(herečka, režisérka, scénáristka, instagram)

Joanna Kerns - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joanna Kerns - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - MaNiC
(2004) - Potíže růstu: Zase ti Seaverovi
(2001) - Growing Pains: The E! True Hollywood Story
(2001) - Someone to Love
(2001) - Po čem touží kluci
(2000) - Intimate Portrait: Katey Sagal
(2000) - Intimate Portrait: Joanna Kerns
(2000) - Potíže růstu
(1999) - Narušení
(1999) - Na milost a nemilost
(1998) - Intimate Portrait: Victoria Principal
(1998) - Emmino přání
(1997) - Sisters and Other Strangers
(1997) - Matka se vyzná
(1996) - Terror in the Family
(1996) - No One Could Protect Her
(1995) - Whose Daughter Is She?
(1995) - See Jane Run
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Smrt na počkání
(1993) - Shameful Secrets
(1993) - Not in My Family
(1993) - The Man with Three Wives
(1992) - The Nightman
(1992) - Desperate Choices: To Save My Child
(1991) - Voices that Care
(1991) - Deadly Intentions... Again?
(1991) - Captive
(1991) - An American Summer
(1990) - Blind Faith
(1990) - The Big One: The Great Los Angeles Earthquake
(1989) - The More You Know
(1989) - Vražda v Central Parku
(1989) - Ti, které tu zanechala
(1989) - Street Justice
(1988) - Manželské etudy
(1987) - Milenka
(1987) - Čestné slovo
(1985) - Rychle domů
(1985) - The Rape of Richard Beck
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1985) - A Bunny's Tale
(1984) - The Return of Marcus Welby, M.D.
(1984) - Hunter
(1984) - The Four Seasons (TV seriál)
(1983) - V
(1982) - A Wedding on Walton's Mountain
(1982) - Mother's Day on Waltons Mountain
(1980) - Marriage Is Alive and Well
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1978) - V kómatu
(1976) - Way Out Games (TV seriál)
(1976) - The Million Dollar Rip-Off
(1976) - Ape
Joanna Kerns - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.2.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joanna Kerns 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joanna Kerns - herečka, režisérka, scénáristka

se narodila 12.2.1953 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joanna Kerns

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Joanna Kerns
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°29’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°41’
 
MerkurMerkur:
Ryby
0°55’
 
VenušeVenuše:
Beran
9°49’
 
MarsMars:
Beran
3°22’
 
JupiterJupiter:
Býk
13°22’
 
SaturnSaturn:
Váhy
27°15’
R
UranUran:
Rak
15°03’
R
NeptunNeptun:
Váhy
23°47’
R
PlutoPluto:
Lev
22°01’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°49’
R
Černá LunaLilith:
Panna
5°35’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°34’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »