Jódži Tanaka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jódži Tanaka

Narození:
Země:
Věk:
56 let

Jódži Tanaka (Yôji Tanaka) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.8.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jódži Tanaka 2019, 2020 - Wikipedie info)

Jódži Tanaka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Pinchû!
(2015) - Tankentai no Eiko
(2015) - Supesharisuto 4
(2015) - Supesharisuto 3
(2015) - Saikyou no Futari (TV seriál)
(2015) - Ouroboros - Keisatsu o Sabaku wa Ware ni Ari (TV seriál)
(2015) - Obon no otôto
(2015) - Iroasete Colorful
(2015) - Gisou no Fuufu (TV seriál)
(2015) - Akagi (TV seriál)
(2014) - Wood Job!
(2014) - TOKYO23: Survival City (TV seriál)
(2014) - Seijo (TV seriál)
(2014) - Nishino Yukihiko no Koi to Boken
(2014) - Judge!
(2014) - Itazura na Kiss 2: Love in Tokyo (TV seriál)
(2014) - Itazura na Kiss 2 - Love in OKINAWA
(2014) - Ieji
(2014) - Hero 2 (TV seriál)
(2013) - Woman (TV seriál)
(2013) - Sutoroberī naito (TV seriál)
(2013) - Samayou kemono
(2013) - Otousan wa Nido Shinu (TV seriál)
(2013) - Olympic no Minoshirokin (TV seriál)
(2013) - Lady Joker (TV seriál)
(2013) - Itazura na Kiss: Love in Tokyo (TV seriál)
(2012) - Somato Kabushiki Gaisha (TV seriál)
(2012) - Rakugo eiga
(2012) - Michi - Hakuji no Hito
(2012) - Kodoku no gurume (TV seriál)
(2012) - Jikken Keiji Totori (TV seriál)
(2011) - The Warped Forest
(2011) - Wararaifu!!
(2011) - Sukuru!! (TV seriál)
(2011) - Sarariman Neo Gekijouban
(2011) - Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
(2011) - Kaitô Royale (TV seriál)
(2010) - Space Battleship Yamato
(2010) - Sandaime Akechi Kogorō: Kyō mo Akechi ga Korosareru (TV seriál)
(2010) - Sakuradamon-gai no hen
(2010) - Massugu na Otoko (TV seriál)
(2010) - Keibuho Yabe Kenzou (TV seriál)
(2010) - Gakeppuchi no Eri ~ Kono Yo de Ichiban Daiji na 'Kane' no Hanashi (TV seriál)
(2009) - 20-seiki shônen: Dai 2 shô - Saigo no kibô
(2009) - Yamagata sukurîmu
(2009) - Untouchable (TV seriál)
(2009) - Tsurugidake: ten no ki
(2009) - Tsumi toka batsu toka
(2009) - Tsuki to Uso to Satsujin
(2009) - Onna gokoro
(2009) - Nonchan noriben
(2009) - Konkatsu! (TV seriál)
(2009) - Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
(2008) - Yama no anata - Tokuichi no koi
(2008) - Utatama
(2008) - Tonsure (TV seriál)
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Reigo - Monstrum z hlubin
(2008) - Odaiba Tantei Shuchishin Hexagon Satsujin Jiken
(2008) - Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
(2008) - L: Change the World
(2008) - Ichi-Pondo no Fukuin (TV seriál)
(2008) - Gururi no koto
(2008) - Gin iro no shîzun
(2008) - Ejison no haha (TV seriál)
(2008) - Average
(2007) - 33 pun Tantei (TV seriál)
(2007) - Sugata Sanshiro
(2007) - Nemilosrdný střelec
(2007) - Nagai nagai satsujin
(2007) - Kayôkyoku dayo jinsei wa
(2007) - Hero
(2007) - Ekusute
(2007) - Dondo Hare (TV seriál)
(2006) - Zápisník smrti
(2006) - Udon
(2006) - Tegami
(2006) - Shiawase no suitchi
(2006) - Route 225
(2006) - Nurse Aoi (TV seriál)
(2006) - My Boss, My Hero (TV seriál)
(2006) - Love Com
(2006) - Kuroi taiyō (TV seriál)
(2006) - Kiraware Matsuko no isshō
(2006) - Kêtai Deka the movie - Baberu no Tô no himitsu: Zenigata shimai e no chôsenjô
(2006) - Jikō keisatsu (TV seriál)
(2006) - Jigoku shōjo (TV seriál)
(2006) - Hero
(2006) - Happy! (TV seriál)
(2006) - Fugoh Keiji 2 (TV seriál)
(2006) - Bakkudansâzu!
(2005) - Yōkai daisensō
(2005) - Shiawase ni Naritai! (TV seriál)
(2005) - Semishigure
(2005) - Nagurimono
(2005) - In za pûru
(2005) - Inu no eiga
(2005) - Animusu anima
(2004) - 17-sai no fûkei - shônen wa nani o mita no ka
(2004) - Zebraman
(2004) - Suwingu gâruzu
(2004) - Mystery Minzoku Gakusha Yakumo Itsuki (TV seriál)
(2004) - Kyûteî Hanî
(2004) - Kyokugen Suiri Coliseum (TV seriál)
(2004) - Koibumi-biyori
(2004) - Kill Bill 2
(2004) - Instalace
(2004) - Chuť čaje
(2004) - Hoteru bînasu
(2004) - Gojira: Fainaru uôzu
(2004) - Believer
(2003) - Tenshi no kiba
(2003) - Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
(2003) - Samuraj
(2003) - Poslední život na světě
(2003) - Kōshōnin
(2003) - Kill Bill
(2003) - Kantoku kansen
(2003) - Kaidan Shin Mimibukuro (TV seriál)
(2003) - Dead End Run
(2002) - Yume nara samete
(2002) - Totsunyûseyo! Asama sansô jiken
(2002) - Tantei Kazoku (TV seriál)
(2002) - Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
(2002) - Sensen fukoku
(2002) - Sabu
(2002) - Parco Fiction
(2002) - Pakodate-jin
(2002) - Out
(2002) - Nenávist
(2002) - KT
(2002) - Dog Star
(2002) - Bastoni: The Stick Handlers
(2002) - Alive
(2002) - Aiki
(2001) - Waterboys
(2001) - Toki no kaori: Remember me
(2001) - Stacy
(2001) - Satorare
(2001) - Rookie (TV seriál)
(2001) - Riri Shushu no subete
(2001) - Rendan
(2001) - Quartet
(2001) - Puratonikku sekusu
(2001) - Pisutoru opera
(2001) - Kakashi
(2001) - Hotoke
(2001) - Harikomi
(2001) - Běž!
(2000) - Zawa-zawa Shimokita-sawa
(2000) - Tojiru hi
(2000) - Senrigan
(2000) - Ring 0 - Zrození
(2000) - Party 7
(2000) - Monday
(2000) - Love/Juice
(2000) - Hyōryū-gai
(2000) - Hatsukoi
(2000) - Epizodní herec
(1999) - Tenshi ni misuterareta yoru
(1999) - Shabondama Elegy
(1999) - Poslední samuraj
(1999) - Poppoya
(1999) - One Piece!
(1999) - Messengers
(1999) - Mayonaka made
(1999) - Kikudžiro
(1999) - Kasouken no Onna (TV seriál)
(1999) - Karisuma
(1999) - Adorenarin doraibu
(1998) - Shomuni (TV seriál)
(1998) - Samehada otoko to momojiri onna
(1998) - Orokamono: Kizu darake no tenshi
(1998) - Makai tenshō
(1998) - Happy Mania (TV seriál)
(1998) - Gokudo zangeroku
(1998) - Anrakkî monkî
(1997) - Posutoman burusu
(1997) - Himitsu no hanazono
(1996) - Tsuki to kyabetsu
(1996) - Atolanta bugi
(1995) - Shinjuku kuroshakai: Chaina mafia sensō
(1995) - Kimi to itsumademo
(1995) - Karyudo-tachi no shokkaku
(1994) - 800 Two Lap Runners
(1994) - 119
(1994) - Tokarefu
(1991) - Muno no hito
(1990) - Bakayarô! 3: Henna yatsura
(1959) - Onna gokoro

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.8.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jódži Tanaka 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 8.8.1963
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jódži Tanaka

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Jódži Tanaka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°13’
 
LunaLuna:
Ryby
25°12’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°59’
 
VenušeVenuše:
Lev
9°18’
 
MarsMars:
Váhy
7°32’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°28’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°06’
R
UranUran:
Panna
4°21’
 
NeptunNeptun:
Štír
12°56’
 
PlutoPluto:
Panna
10°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°03’
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°19’
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°48’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »