John Cusack wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Cusack
(John Paul Cusack)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Evanston, Illinois
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, scénárista

John Cusack - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.6.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Cusack 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
John Cusack
datum narození 28.6.1966
(herec, scénárista, instagram)

John Cusack - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Cell
(2015) - Kickback
(2015) - Chi-Raq
(2015) - Carnaval
(2015) - Boj o Hedvábnou stezku
(2014) - Untitled Wall Street Project
(2014) - The Bag Man
(2014) - Reclaim
(2014) - The Prince
(2014) - Mapy ke hvězdám
(2014) - Love & Mercy
(2014) - Drive Hard
(2013) - Salinger
(2013) - Zmrzlá zem
(2013) - Limbo
(2013) - Komorník
(2013) - Kódované vysílání
(2013) - Grand Piano
(2013) - Doll & Em (TV seriál)
(2013) - Adult World
(2012) - Woody Allen
(2012) - Únos
(2012) - Reportér
(2012) - Havran
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Do It Again
(2010) - To byl zítra flám
(2010) - Smrt v Šanghaji
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - 2012
(2008) - Válka a. s.
(2008) - Letní kemp
(2008) - Igor
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Joe Strummer
(2007) - Pokoj 1408
(2007) - Grace už není
(2007) - Dítě z Marsu
(2006) - Buy the Ticket, Take the Ride: Hunter S. Thompson on Film
(2006) - Kontrakt
(2006) - The Ice Harvest: Alternate Endings
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Ledová sklizeň
(2005) - Láska na inzerát
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Breakfast with Hunter
(2003) - Porota
(2003) - Identita
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Max
(2002) - Adaptace
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Lásce na stopě
(2000) - Všechny moje lásky
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Jack Bull
(1999) - Cradle Will Rock
(1999) - Bláznivá runway
(1998) - This Is My Father
(1998) - Tenká červená linie
(1997) - The View
(1997) - Eastwood on Eastwood
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Jasný terč
(1997) - Chicago Cab
(1997) - Con Air
(1997) - Anastázie
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Vyšší zájem
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1994) - Vítejte ve Wellville
(1994) - Floundering
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Prachy za nic
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Mapa lidského srdce
(1992) - Jízda života
(1992) - Hráč
(1992) - Bob Roberts
(1991) - Za každou cenu
(1991) - Stíny a mlha
(1990) - Švindlíři
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1989) - Řekni cokoliv...
(1989) - Elvis Stories
(1988) - Tapeheads
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1987) - Vysíláme zprávy
(1987) - Horké pronásledování
(1986) - Ztřeštěné léto
(1986) - Stůj při mně
(1985) - The Sure Thing
(1985) - Radši umřít
(1985) - Cesta Natty Gannové
(1984) - Sixteen Candles
(1984) - Grandview USA
(1983) - The Making of 'Class'
(1983) - Třída
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight

John Cusack - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Cusack - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Cusack 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Cusack - herec, scénárista

se narodil 28.6.1966 ve městě Evanston, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Cusack

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


John Cusack
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°20’
 
LunaLuna:
Štír
14°07’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°54’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
2°22’
 
MarsMars:
Blíženci
21°23’
 
JupiterJupiter:
Rak
11°29’
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°32’
 
UranUran:
Panna
16°02’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°41’
R
PlutoPluto:
Panna
16°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°11’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°13’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »