rak

John Cusack
(1984): Sixteen Candles

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Evanston, Illinois
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec, scénárista
John Cusack - Film: Sixteen Candles
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Cusack - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Cell
(2015) - Kickback
(2015) - Chi-Raq
(2015) - Carnaval
(2015) - Boj o Hedvábnou stezku
(2014) - Untitled Wall Street Project
(2014) - The Bag Man
(2014) - Reclaim
(2014) - The Prince
(2014) - Mapy ke hvězdám
(2014) - Love & Mercy
(2014) - Drive Hard
(2013) - Salinger
(2013) - Zmrzlá zem
(2013) - Limbo
(2013) - Komorník
(2013) - Kódované vysílání
(2013) - Grand Piano
(2013) - Doll & Em (TV seriál)
(2013) - Adult World
(2012) - Woody Allen
(2012) - Únos
(2012) - Reportér
(2012) - Havran
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Do It Again
(2010) - To byl zítra flám
(2010) - Smrt v Šanghaji
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - 2012
(2008) - Válka a. s.
(2008) - Letní kemp
(2008) - Igor
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Joe Strummer
(2007) - Pokoj 1408
(2007) - Grace už není
(2007) - Dítě z Marsu
(2006) - Buy the Ticket, Take the Ride: Hunter S. Thompson on Film
(2006) - Kontrakt
(2006) - The Ice Harvest: Alternate Endings
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Ledová sklizeň
(2005) - Láska na inzerát
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Breakfast with Hunter
(2003) - Porota
(2003) - Identita
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Max
(2002) - Adaptace
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Lásce na stopě
(2000) - Všechny moje lásky
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Jack Bull
(1999) - Cradle Will Rock
(1999) - Bláznivá runway
(1998) - This Is My Father
(1998) - Tenká červená linie
(1997) - The View
(1997) - Eastwood on Eastwood
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Jasný terč
(1997) - Chicago Cab
(1997) - Con Air
(1997) - Anastázie
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Vyšší zájem
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1994) - Vítejte ve Wellville
(1994) - Floundering
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Prachy za nic
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Mapa lidského srdce
(1992) - Jízda života
(1992) - Hráč
(1992) - Bob Roberts
(1991) - Za každou cenu
(1991) - Stíny a mlha
(1990) - Švindlíři
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1989) - Řekni cokoliv...
(1989) - Elvis Stories
(1988) - Tapeheads
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1987) - Vysíláme zprávy
(1987) - Horké pronásledování
(1986) - Ztřeštěné léto
(1986) - Stůj při mně
(1985) - The Sure Thing
(1985) - Radši umřít
(1985) - Cesta Natty Gannové
(1984) - Sixteen Candles
(1984) - Grandview USA
(1983) - The Making of 'Class'
(1983) - Třída
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight

John Cusack - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sixteen Candles":
(*1962) Joan Cusack

(*1968) Molly Ringwald

(*1968) Anthony Michael Hall

(*1950) John Hughes (scénárista)

(*1950) John Hughes (režisér)

(*1965) Jami Gertz

(*1961) Tony Longo

(*1928) Paul Dooley

(*1971) Justin Henry

(*1917) Max Showalter

(*1955) Gedde Watanabe

(*1933) Zelda Rubinstein

(*1949) Ira Newborn (hudební skladatel)

(*1960) Michael Schoeffling

(*1956) John Kapelos

(*1959) Haviland Morris

(*1914) Edward Andrews

(*1945) Brian Doyle-Murray



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
6°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
14°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
2°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
21°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
11°29’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Ryby
29°32’
Štír
13°58’
UranUran:
Panna
16°02’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Štír
19°41’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Panna
16°04’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°11’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Ryby
9°49’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Ryby
26°13’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »