John Glover wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Glover
(John Soursby Glover Junior)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Salisbury, Maryland
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

John Glover - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.8.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Glover 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
John Glover
datum narození 7.8.1944
(herec, instagram)

John Glover - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - We Go On
(2015) - You Bury Your Own
(2014) - Realita
(2013) - Sanitarium
(2013) - Černá listina (TV seriál)
(2012) - Sweet Talk
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2006) - Payback: Straight Up
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - The Civilization of Maxwell Bright
(2004) - Tricks
(2004) - Sweet Union
(2004) - A Kiss at Kerouac's Grave
(2002) - Mid-Century
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(1999) - Odplata
(1999) - Macbeth in Manhattan
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - Dead Broke
(1998) - The Broken Giant
(1998) - Bouře
(1997) - Pánská jízda
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - Načasovaná smrt
(1997) - Dítě Medúzy
(1997) - Dead Man's Gun
(1997) - Batman a Robin
(1995) - Noc muže na útěku
(1994) - Šílenství
(1994) - Schemes
(1994) - Home
(1994) - Dora Was Dysfunctional
(1994) - Automatic
(1994) - Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - South Beach (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Dobrou chuť, mami
(1992) - Majority Rule
(1992) - Grass Roots
(1992) - Drug Wars: The Cocaine Cartel
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Pojistka na smrt
(1991) - Michelangelo
(1991) - Co se stalo s Baby Jane?
(1990) - RoboCop 2
(1990) - Gremlins 2
(1990) - An Enemy of the People
(1990) - Ďábel
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Traveling Man
(1989) - Pursuit
(1989) - Meet the Hollowheads
(1989) - Až k bodu zlomu
(1988) - Žhavý obraz
(1988) - Strašidelné Vánoce
(1988) - Rocket Gibraltar
(1988) - Pohyblivý terč
(1988) - Maškaráda
(1988) - David
(1988) - Čokoládová válka
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1987) - Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - A Killing Affair
(1986) - Bývala jsem puberťák
(1986) - Ber 52
(1986) - Apology
(1985) - Don't Touch
(1985) - Časný mráz
(1985) - Bílé noci
(1984) - Zločiny mužů
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1984) - A Flash of Green
(1984) - Ernie Kovacs: Between the Laughter
(1983) - Rage of Angels
(1983) - Kennedy (TV seriál)
(1983) - The Face of Rage
(1981) - Malá, menší, ještě menší
(1980) - Melvin a Howard
(1980) - Horalové
(1980) - The American Success Company
(1979) - Under This Sky
(1979) - Poslední objetí
(1978) - Somebody Killed Her Husband
(1977) - Julie
(1977) - Annie Hallová
(1973) - Shamus
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.8.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Glover 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Glover - herec

se narodil 7.8.1944 ve městě Salisbury, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Glover

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


John Glover
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
14°49’
 
LunaLuna:
Ryby
26°27’
 
MerkurMerkur:
Panna
12°00’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°14’
 
MarsMars:
Panna
16°20’
 
JupiterJupiter:
Panna
2°35’
 
SaturnSaturn:
Rak
5°58’
 
UranUran:
Blíženci
12°23’
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°16’
 
PlutoPluto:
Lev
8°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°33’
R
Černá LunaLilith:
Panna
18°59’
 
CheirónCheirón:
Panna
16°13’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »