John Randolph wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Randolph
(Emanuel Hirsch Cohen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

John Randolph - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.6.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Randolph 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John Randolph
datum narození 1.6.1915
(herec, instagram)

John Randolph - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Numb
(2000) - Sunset Strip
(1999) - The Real Guernika
(1999) - The Dogwalker
(1998) - Láska přes internet
(1998) - Dražší než rubíny
(1997) - The Hotel Manor Inn
(1997) - Here Dies Another Day
(1997) - Going Home
(1993) - Jednou se sejdeme
(1993) - The American Clock
(1992) - Šéfka
(1991) - Ocelové bludiště
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Grand (TV seriál)
(1989) - Vánoční prázdniny
(1988) - Superman 50th Anniversary
(1988) - Homesick
(1988) - Čaroděj osamělosti
(1988) - Annie McGuire (TV seriál)
(1986) - Vital Signs
(1986) - Lidská práva
(1986) - As Summers Die
(1985) - Means and Ends
(1985) - The Execution
(1985) - Čest rodiny Prizziů
(1984) - Old Friends
(1983) - Shooting Stars
(1983) - Kentucky Woman
(1982) - Rose for Emily
(1982) - Frances
(1982) - The Adventures of Pollyanna
(1981) - Smrt u Hell's Gate
(1981) - Lovely But Deadly
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1981) - The Adventures of Nellie Bly
(1979) - Nero Wolfe
(1979) - Blind Ambition (TV seriál)
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1979) - Angie (TV seriál)
(1978) - Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
(1978) - Nowhere to Run
(1978) - Nebe může počkat
(1978) - Křídla v Kitty Hawk
(1978) - Doctors' Private Lives
(1977) - Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Stopa škorpiona
(1977) - Secrets
(1977) - Rodinné setkání
(1977) - Podivná spravedlnost
(1977) - Lucan
(1977) - Lucan (TV seriál)
(1976) - The New Deal for Artists
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - Spencer's Pilots (TV seriál)
(1976) - King Kong
(1976) - Independence
(1976) - F. Scott Fitzgerald in Hollywood
(1976) - Executive Suite (TV seriál)
(1976) - Collision Course: Truman vs. MacArthur
(1975) - The New Original Wonder Woman
(1975) - The Runaways
(1975) - Everybody Rides the Carousel
(1975) - Beyond the Horizon
(1975) - Adventures of the Queen
(1974) - Zemětřesení
(1974) - Tell Me Where It Hurts
(1974) - Nourish the Beast
(1974) - The Missiles of October
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1974) - Columbo: Labutí píseň
(1974) - Ann in Blue
(1973) - Topper Returns
(1973) - Serpico
(1973) - Pueblo
(1973) - Partners in Crime
(1972) - The Judge and Jake Wyler
(1972) - The Family Rico
(1972) - Dobytí Planety opic
(1971) - Útěk z Planety opic
(1971) - A Step Out of Line
(1971) - Little Murders
(1971) - A Death of Innocence
(1971) - Crosscurrent
(1970) - The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - Vesele, jen vesele
(1969) - Smith!
(1969) - Číslo jedna
(1968) - Of Mice and Men
(1968) - Jed
(1967) - Sweet Love, Bitter
(1967) - The Borgia Stick
(1966) - Znovuzrození
(1964) - Hamlet
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - The Closing Door
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1951) - Fourteen Hours
(1949) - The Clock (TV seriál)
(1949) - Hands of Murder (TV seriál)
(1948) - Obnažené město

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Randolph 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Randolph - herec

se narodil 1.6.1915 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Randolph

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


John Randolph
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
9°54’
 
LunaLuna:
Vodnář
0°06’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°08’
 
VenušeVenuše:
Býk
12°28’
 
MarsMars:
Býk
4°45’
 
JupiterJupiter:
Ryby
25°01’
 
SaturnSaturn:
Rak
2°25’
 
UranUran:
Vodnář
15°37’
R
NeptunNeptun:
Rak
28°24’
 
PlutoPluto:
Rak
1°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°03’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
1°34’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°25’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »