John Standing wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Standing
(John Ronald Leon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
herec

John Standing - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.8.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Standing 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Standing
datum narození 16.8.1934
(herec, instagram)

John Standing - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Churchill's Secret
(2014) - Za vlast a královnu
(2013) - Hercule Poirot: Opona - Poirotův poslední případ
(2012) - Počasí jako malované
(2012) - The Other Wife (TV seriál)
(2012) - Bella Fleace Gave a Party
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2007) - Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu
(2007) - Střelec v ohrožení
(2007) - Psanec
(2007) - Chci to!
(2007) - Haló, tady Bombaj (TV seriál)
(2007) - Fallen Angel (TV seriál)
(2007) - Consenting Adults
(2007) - Before the Rains
(2006) - The Line of Beauty (TV seriál)
(2006) - Sólokapr
(2006) - Rabbit Fever
(2006) - Jack Brown and the Curse of the Crown
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí
(2005) - Monstrum
(2005) - Lassie
(2004) - Vějíř lady Windermerové
(2004) - Doly krále Šalamouna
(2003) - Zkáza rodu Hickmanů
(2003) - Keen Eddie (TV seriál)
(2002) - The Real Jane Austen
(2002) - The Falklands Play
(2002) - Stahující se mračna
(2001) - Řez diamantem
(2001) - Love in a Cold Climate (TV seriál)
(2001) - Královský posel
(2001) - In Deep (TV seriál)
(2000) - Zeměpisná délka
(2000) - Uctívači temnot
(2000) - Pandaemonium
(1999) - 8 1/2 ženy
(1999) - Zvláštní oddělení (TV seriál)
(1999) - Makléř
(1999) - Mad Cows
(1999) - Johanka z Arku
(1997) - Žena v bílém
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Muž, který věděl příliš málo
(1997) - Mrs. Dalloway
(1997) - Lexx (TV seriál)
(1997) - Drovers' Gold (TV seriál)
(1997) - A Dance to the Music of Time (TV seriál)
(1996) - Gulliverovy cesty
(1995) - Look at the State We're In! (TV seriál)
(1995) - The Choir (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Jezdci
(1992) - Špioni (TV seriál)
(1992) - Chaplin
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1991) - Tonight at 8.30 (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Noc lišky
(1989) - Chameleons
(1989) - The Endless Game (TV seriál)
(1989) - Dark Holiday
(1988) - Větrné mlýny bohů
(1987) - Nightflyers
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Lime Street (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Chytit krále
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - The Biko Inquest
(1983) - Invitation to the Wedding
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Privates on Parade
(1981) - The Shillingbury Tales (TV seriál)
(1980) - Sloní muž
(1980) - Mořští vlci
(1979) - Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - The Class of Miss MacMichael
(1978) - Dědictví
(1977) - Jubilee
(1977) - Gentleman samotář
(1977) - BBC2 Play of the Week (TV seriál)
(1976) - Orel přistál
(1975) - Space: 1999 (TV seriál)
(1974) - Ms or Jill and Jack
(1974) - Late Night Drama (TV seriál)
(1972) - Zee a spol.
(1972) - Komisař Van der Valk (TV seriál)
(1972) - Au Pair Girls
(1971) - Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1971) - All the Right Noises
(1969) - The Main Chance (TV seriál)
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1969) - The First Churchills (TV seriál)
(1969) - Dotek lásky
(1967) - Trapped (TV seriál)
(1967) - Torture Garden
(1966) - Walk Don't Run
(1966) - The Psychopath
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - Král Krysa
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Hot Enough for June
(1964) - Danger Man (TV seriál)
(1963) - Love Story (TV seriál)
(1962) - The Wild and the Willing
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - A Pair of Briefs
(1962) - The Iron Maiden
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1961) - Comedy Playhouse (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.8.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Standing 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Standing - herec

se narodil 16.8.1934 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Standing

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


John Standing
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
22°55’
 
LunaLuna:
Štír
2°13’
 
MerkurMerkur:
Lev
12°46’
 
VenušeVenuše:
Rak
28°35’
 
MarsMars:
Rak
20°56’
 
JupiterJupiter:
Váhy
19°12’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
24°57’
R
UranUran:
Býk
1°25’
R
NeptunNeptun:
Panna
11°23’
 
PlutoPluto:
Rak
25°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°31’
R
Černá LunaLilith:
Lev
3°10’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »