José Isbert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

José Isbert
(José Ysbert Alvarruiz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tarazona de la Mancha
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

José Isbert - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.3.1886 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(José Isbert 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
José Isbert
datum narození 3.3.1886
(herec, instagram)

José Isbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - Písně pro poválečnou dobu
(1967) - Operación Dalila
(1967) - Lo que cuesta vivir
(1965) - Los que no fuimos a la guerra
(1965) - La Familia y... uno más
(1963) - El Sol en el espejo
(1963) - La Pandilla de los once
(1963) - Kat
(1962) - Tú y yo somos tres
(1962) - Sabían demasiado
(1962) - La Gran familia
(1962) - Cupido contrabandista
(1961) - Vamos a contar mentiras
(1961) - Patricia mía
(1961) - Margarita se llama mi amor
(1961) - Despedida de soltero
(1960) - Vozík
(1960) - El Litrí a jeho stín
(1960) - Don Lucio y el hermano pío
(1960) - Días de feria
(1960) - Americano en Toledo, Un
(1959) - Vida sin risas
(1959) - Fulano y Mengano
(1959) - La Casa de la Troya
(1959) - Bombas para la paz
(1958) - Život před sebou
(1958) - Villa Alegre
(1958) - Policarpo, ufficiale di scrittura
(1957) - Každý týden zázrak
(1957) - Faustina
(1957) - Angelo è sceso a Brooklyn, Un
(1957) - Ángeles del volante, Los
(1957) - Abrigo a cuadros, Un
(1956) - Traje blanco, Un
(1956) - Tarde de toros
(1956) - Sucedió en mi aldea
(1956) - Mi tío Jacinto
(1956) - Manolo guardia urbano
(1956) - Ladrones somos gente honrada, Los
(1956) - Dos novias para un torero
(1956) - Calabuch
(1955) - Rapto en la ciudad
(1955) - La Pícara molinera
(1955) - Nubes de verano
(1955) - Historias de la radio
(1955) - El Guardián del paraíso
(1955) - Congreso en Sevilla
(1954) - Todo es posible en Granada
(1954) - Once pares de botas
(1954) - Noches andaluzas
(1954) - Día perdido, Un
(1954) - Como la tierra
(1954) - Caballero andaluz, Un
(1954) - Aventuras del barbero de Sevilla
(1953) - Vítáme vás, pane Marshalle
(1953) - Šibeničník
(1953) - ¡Che, qué loco!
(1953) - Así es Madrid
(1953) - Aeropuerto
(1952) - Último día
(1952) - Sor intrépida
(1952) - Me quiero casar contigo
(1952) - Lola, la piconera
(1952) - La Estrella de Sierra Morena
(1952) - Doña Francisquita
(1952) - Cerca de la ciudad
(1951) - Servicio en la mar
(1951) - Černé nebe
(1951) - Cubana en España, Una
(1951) - El Capitán Veneno
(1950) - Sin uniforme
(1950) - Séptima página
(1950) - El Señor Esteve
(1950) - Mi adorado Juan
(1950) - Cuentos de la Alhambra
(1949) - Siempre vuelven de madrugada
(1949) - Pacto de silencio
(1948) - Mi enemigo el doctor
(1948) - La Fiesta sigue
(1948) - Confidencia
(1947) - La Princesa de los ursinos
(1945) - El Fantasma y doña Juanita
(1944) - La Vida empieza a medianoche
(1944) - El Testamento del virrey
(1944) - Te quiero para mí
(1944) - Orosia
(1944) - Chica de opereta, Una
(1944) - Ella, él y sus millones
(1944) - Aventura
(1943) - Fin de curso
(1935) - Vidas rotas

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.3.1886 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

José Isbert 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

José Isbert - herec

se narodil 3.3.1886 ve městě Tarazona de la Mancha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - José Isbert

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


José Isbert
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
12°51’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°28’
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°02’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°33’
R
MarsMars:
Panna
17°04’
R
JupiterJupiter:
Váhy
3°22’
R
SaturnSaturn:
Rak
1°26’
 
UranUran:
Váhy
6°38’
R
NeptunNeptun:
Býk
23°01’
 
PlutoPluto:
Blíženci
1°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
16°39’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°44’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°03’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »