Josef Bek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Bek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hradec Králové
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Bek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.12.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Bek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Josef Bek
datum narození 21.12.1918
(herec, instagram)

Josef Bek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2005) - Haló, tady Jiřina
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1999) - Bylo jich pět
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - R jako Helena
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - Album
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Talisman
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1990) - Kdo dostane burák?
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Lásky Josefa Beka
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - O zrzavé Andule
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Drahá tetičko
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV seriál)
(1986) - Pohádka z Kampy
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - O chamtivém strašidle
(1984) - Kouzelný svět divadla a melodií
(1984) - Tabákový kapitán
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - O líné Nitce a prstýnku s rubínem
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Pletky paní Operetky (TV seriál)
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1982) - Karel Gott v operetě
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1982) - Giuditta
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Zkouška
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Burácení s burácem
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Žebravý student
(1980) - Orfeus v podsvětí
(1980) - O Ptáku Ohniváku
(1980) - Lakovka
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Spodky
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Velikonoce Kamila Morávka
(1978) - Neklidná jarní sezóna
(1978) - Lakomec
(1978) - Kontrola nemocného
(1978) - Filatelistická historie
(1977) - V Bakersvillu není hrdina
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Idiotka
(1977) - Ať žijí duchové!
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1976) - Kravata
(1976) - Iba láska
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Pan Tau jde do práce
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Když Praha povstala
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Falstaff
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Rafan
(1974) - Beruška
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Vídeňská krev
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Ti dva uprostřed
(1973) - Obhájce
(1973) - Hliněný vozíček
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Vinobraní
(1972) - Tři loupežníci
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Pohár za první poločas
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Písničky Jaroslava Jankovce
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Sto dukátů za Juana
(1971) - Lepší pán
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Konfrontace
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Televarieté
(1970) - Žabí muzikál
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1969) - Velká orgie
(1969) - Světáci
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Královna versus Jackson
(1969) - Kaviár jen pro přátele
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Třináct komnat
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Objížďka
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1968) - Andersenovy pohádky (TV seriál)
(1967) - Koala fandí Spartě
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1967) - Láska jako trám
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Čertouská poudačka
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Bílá paní
(1965) - Alibi na vodě
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Zlaté kapradí
(1963) - Šach mat
(1963) - Lucie
(1963) - Harlémská tragédie
(1963) - Handlíři
(1963) - Existuje vlastně Mr. Johns?
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Žena pro hrdinu
(1962) - Praha nultá hodina
(1961) - Herci a písničky
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Florián
(1960) - II. celostátní spartakiáda 1960
(1960) - Třetí přání (divadelní záznam)
(1960) - Tisíc pohledů za kulisy
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Paní Bovaryová
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Černá sobota
(1959) - 105% alibi
(1959) - Schovávaná na schodech
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - Konec cesty
(1958) - Irena Kačírková a Josef Bek: Dáme si do bytu (hudební videoklip)
(1958) - Útěk ze stínu
(1958) - Občan Brych
(1958) - Hořká láska
(1958) - Hlavní výhra
(1958) - Čertův mlýn
(1958) - Co řekne žena...
(1957) - Silvestr 1957
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Zlatý pavouk
(1956) - Synové hor
(1956) - Jurášek
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Hra o život
(1955) - Ztracená stopa
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Punťa a čtyřlístek
(1955) - Hudba z Marsu
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Frona
(1953) - Můj přítel Fabián
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Anna proletářka
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Akce B

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Buk

Buk

Keltský horoskop
Lidé Buku dostali do vínku celou řadu jedinečných vlastností. V zaměstnání najdeme tyto lidi velmi často na vedoucích místech, pro něž jsou přímo předurčeni – nejenže mívají odvážné životní plány, ale dokáži je většinou proměnit ve skutečnost.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.12.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Bek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Bek - herec

se narodil 21.12.1918 ve městě Hradec Králové
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Bek

Dnes se narodili
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Josef Bek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
28°49’
 
LunaLuna:
Lev
15°48’
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°09’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
5°28’
 
MarsMars:
Vodnář
0°52’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°20’
R
SaturnSaturn:
Lev
28°07’
R
UranUran:
Vodnář
24°44’
 
NeptunNeptun:
Lev
8°54’
R
PlutoPluto:
Rak
5°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
12°16’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
26°22’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°00’
 
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Peter Stormare
(*1953) herec, režisér, dramatik a hudebník

Egypt Jásir Arafat
(*1929) politik, předseda Organizace pro osvobození Palestiny

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908) 36. prezident usa

Rusko Léon Theremin
(*1896) ruský fyzik, vynálezce hudebního nástroje theremin - etherphone

Kyrgyzstán Jamala
(*1983) zpěvačka, vítězka Eurovize 2016


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Charles Boyer
(*1899 - 1978) herec

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942 - 2008) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Česká republika Martin Frič
(*1902 - 1968) režisér, scénárista, herec

Finsko Mika Waltari
(*1908 - 1979) dramatik, spisovatel, scenárista a překladatel

Švýcarsko Ernst Aeppli
(*1892 - 1954) švýcarský psycholog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »