Josef Kemr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Kemr

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Kemr - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.6.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Kemr 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Josef Kemr
datum narození 20.6.1922
(herec, instagram)

Josef Kemr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2015) - Tajemství Josefa Kemra
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1995) - GENUS
(1995) - Radetzkymarsch (TV seriál)
(1995) - Mutters Courage
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Golet v údolí
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Pevnost
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Die Rebellion
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Krvavý román
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Senso
(1992) - A jsou li tu andělé?
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - La grande collection (TV seriál)
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Stavení
(1990) - Rama Dama
(1990) - Poslední motýl
(1990) - O velkém kouzlu severu
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Svobodné divadlo
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Deník ničemy (divadelní záznam)
(1989) - Cesta do hlubin kočičí duše (TV seriál)
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Mág
(1987) - Bratři
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - O kouzelné píštalce
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Hrdina
(1985) - Zpívající housle
(1985) - Videostop
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Sen noci...
(1985) - Pták Žal
(1985) - Gobseck
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Vokno
(1982) - Vinobraní
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Opera ve vinici
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - Smír Tantalův (divadelní záznam)
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Nenechte se rušit!
(1980) - Medvědí tanec
(1980) - Hrdina se nebojí
(1980) - Holubník
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Božská Ema
(1979) - AEIOU
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Příběhy cvrčka a štěňátka (TV seriál)
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Miluji Tě
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Perníkový dědek
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Dary hadího krále
(1976) - Parta hic
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Na samotě u lesa
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Jezevec
(1976) - Dveře
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Prodaná nevěsta
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Král Honza
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Hodinky šly pěšinkami
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1975) - Beránci a čert (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Padla kosa na kámen
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Jako malé děti
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tvrdohlavý Lot
(1973) - Traumstadt
(1973) - Skleněná panna
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Nová metoda malíře Smithe
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Hvězda první velikosti
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Vychovatel
(1972) - Venca
(1972) - Ukradená bitva
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Královská ozvěna
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Silvestrovské kousky Františka Housky
(1971) - Kráska a zvíře
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Claim na Hluchém potoku
(1971) - Babička
(1971) - Almara
(1970) - Žižkův meč
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Tvář pod maskou
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1969) - Ezop
(1968) - Šíleně smutná princezna
(1968) - Spravedlnost pro Selvina
(1968) - Spalovač mrtvol
(1968) - Maratón
(1968) - Křesadlo
(1968) - Jarní vody
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Čest a sláva
(1968) - Bouřka
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Odsouzený z Pinktownu
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Marketa Lazarová
(1967) - Lucerna
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1966) - Eliška a její rod (TV seriál)
(1965) - Lysistrata
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Prípad Barnabáš Kos
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Lov na mamuta
(1964) - Drahý zesnulý
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Lucie
(1963) - Král Králů
(1963) - Ďábelská jízda na koloběžce

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Kemr 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Kemr - herec

se narodil 20.6.1922 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Kemr

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Josef Kemr
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
28°21’
 
LunaLuna:
Býk
1°27’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°07’
R
VenušeVenuše:
Lev
0°57’
 
MarsMars:
Střelec
15°41’
R
JupiterJupiter:
Váhy
9°16’
 
SaturnSaturn:
Váhy
1°03’
 
UranUran:
Ryby
13°35’
R
NeptunNeptun:
Lev
14°01’
 
PlutoPluto:
Rak
9°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°38’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
18°34’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°05’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »