Josef Kubíček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Kubíček

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1929 (?)
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herec

Josef Kubíček - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1929 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Kubíček 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Kubíček
datum narození v roce *1929
(herec, instagram)

Josef Kubíček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2005) - On je žena! (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Bez rodiny
(1998) - Vše pro firmu
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Perfektní manžel
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Bizon
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1988) - Burning Secret
(1987) - Proč?
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Zátah
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Súdim ťa láskou
(1981) - Jako zajíci
(1981) - Hodina života
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - O zakleté princezně
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Dvacátý devátý
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Princ Bajaja
(1970) - Svatby pana Voka
(1969) - Zabitá neděle

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Kubíček 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Kubíček - herec

se narodil v roce *1929 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Kubíček

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Josef Kubíček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
0°56’
 
LunaLuna:
Blíženci
10°11’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°16’
 
VenušeVenuše:
Lev
28°34’
 
MarsMars:
Váhy
21°55’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°12’
 
SaturnSaturn:
Střelec
24°27’
 
UranUran:
Beran
9°44’
R
NeptunNeptun:
Panna
2°12’
 
PlutoPluto:
Rak
19°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°09’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°57’
 
CheirónCheirón:
Býk
13°49’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »