Josef Zíma wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Zíma

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1932 (?)
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec

Josef Zíma - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1932 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Zíma 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Josef Zíma
datum narození v roce *1932
(herec, instagram)

Josef Zíma - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zábavný večer (TV pořad)
(2015) - Vejvodova kapela live
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - 13. komnata Aťky Janouškové
(2015) - Václav Hybš 80 (koncert)
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Abeceda ČT
(2013) - To jsou naše melodie (divadelní záznam)
(2012) - Josef Zíma Gala (koncert)
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - Josef Zíma
(2011) - Na kávě u Kamily
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2011) - Inventura Febia: Pop-idoly doby
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda (koncert)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Pamětnice
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - 13. komnata Mileny Vostřákové
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2007) - Zapomenutá hvězda
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Za vesnickými muzikanty
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Na mušce
(2004) - Písničku si cestou notoval
(2003) - Drišľakoviny
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Basta fidli
(2001) - Alfréd Radok
(1999) - Čtveráci
(1999) - Zlatá platina (koncert)
(1998) - Prima jízda
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1994) - Znovu Na Vlachovce
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Hej páni muzikanti
(1987) - Kdo má rád
(1986) - Plaváček
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Zpívá Josef Zíma
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Kulaté písničky
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík (divadelní záznam)
(1977) - Kapelo, zahraj tu polku od podlahy
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Devět jablek pro Helenu
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1971) - Písničky Jaroslava Jankovce
(1971) - Jedeme k vodě
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Muzikant
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Televarieté
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Já mám kytky rád
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Zelená pro Kmocha
(1967) - Ta naše písnička česká
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Písničky na zítra
(1964) - Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
(1964) - Lov na mamuta
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Šach mat
(1963) - A cáká...
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Balada z hadrů (divadelní záznam)
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Štěňata
(1957) - Snadný život
(1957) - Páté kolo u vozu
(1956) - Husaři (divadelní záznam)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Zíma 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Zíma - herec

se narodil v roce *1932 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Zíma

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Josef Zíma
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
20°33’
 
LunaLuna:
Rak
25°18’
 
MerkurMerkur:
Beran
24°34’
 
VenušeVenuše:
Rak
3°57’
 
MarsMars:
Beran
29°16’
 
JupiterJupiter:
Lev
14°13’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
4°45’
 
UranUran:
Beran
21°06’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°12’
R
PlutoPluto:
Rak
20°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°19’
R
Černá LunaLilith:
Býk
0°54’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°18’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »