Joseph Pevney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joseph Pevney

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 96 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Joseph Pevney - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
15.9.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joseph Pevney 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Joseph Pevney
datum narození 15.9.1911
(režisér, herec, instagram)

Joseph Pevney - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Contract for Life: The S.A.D.D. Story
(1980) - Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Secret Empire (TV seriál)
(1979) - Mysterious Island of Beautiful Women
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Sword of Justice (TV seriál)
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys Mysteries (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Executive Suite (TV seriál)
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Mobile One (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - My Darling Daughters' Anniversary
(1972) - Search (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - Cade's County (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1966) - The Night of the Grizzly
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - Portrait of a Mobster
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Plunderers
(1960) - The Crowded Sky
(1960) - Cash McCall
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Destination Space
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Twilight for the Gods
(1958) - Torpedo Run
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Midnight Story
(1957) - Tammy and the Bachelor
(1957) - Man of a Thousand Faces
(1957) - Istanbul
(1956) - Všechny lodě pryč
(1956) - Congo Crossing
(1955) - Six Bridges to Cross
(1955) - Foxfire
(1954) - 3 Ring Circus
(1954) - Yankee Pasha
(1954) - Playgirl
(1953) - It Happens Every Thursday
(1953) - Desert Legion
(1953) - Back to God's Country
(1952) - Just Across the Street
(1952) - Flesh and Fury
(1952) - Because of You
(1951) - The Strange Door
(1951) - The Lady from Texas
(1951) - Meet Danny Wilson
(1951) - Iron Man
(1951) - Air Cadet
(1950) - Undercover Girl
(1950) - Shakedown

Joseph Pevney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joseph Pevney - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.9.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joseph Pevney 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joseph Pevney - režisér, herec

se narodil 15.9.1911 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joseph Pevney

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Joseph Pevney
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
21°31’
 
LunaLuna:
Blíženci
18°18’
 
MerkurMerkur:
Panna
11°00’
R
VenušeVenuše:
Panna
21°30’
R
MarsMars:
Blíženci
4°07’
 
JupiterJupiter:
Štír
11°57’
 
SaturnSaturn:
Býk
20°05’
R
UranUran:
Kozoroh
25°34’
R
NeptunNeptun:
Rak
23°17’
 
PlutoPluto:
Blíženci
28°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°48’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
0°28’
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°46’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »