Judi Meredith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judi Meredith
(Judith Clare Boutin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Portland, Oregon
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
herečka

Judi Meredith - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.10.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judi Meredith 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Judi Meredith
datum narození 13.10.1936
(herečka, instagram)

Judi Meredith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1973) - Toma (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - Something Big
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Queen of Blood
(1965) - The Night Walker
(1965) - Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
(1965) - Dark Intruder
(1965) - A Letter to Nancy
(1963) - The Raiders
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Jack zabíjí obra
(1961) - 87th Precinct (TV seriál)
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - The Investigators (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hotel de Paree (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Yancy Derringer (TV seriál)
(1958) - Wild Heritage
(1958) - The George Burns Show (TV seriál)
(1958) - Summer Love
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1958) - Money, Women and Guns
(1958) - Cimarron City (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Blondie (TV seriál)
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1956) - The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Conflict (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1950) - The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
Judi Meredith - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.10.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judi Meredith 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judi Meredith - herečka

se narodila 13.10.1936 ve městě Portland, Oregon, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judi Meredith

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Judi Meredith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
19°57’
 
LunaLuna:
Panna
28°50’
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°26’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°05’
 
MarsMars:
Panna
10°28’
 
JupiterJupiter:
Střelec
20°08’
 
SaturnSaturn:
Ryby
16°54’
R
UranUran:
Býk
8°17’
R
NeptunNeptun:
Panna
17°43’
 
PlutoPluto:
Rak
28°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°45’
R
Černá LunaLilith:
Štír
1°09’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°16’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »