Juraj Kukura wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Juraj Kukura

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Juraj Kukura - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Juraj Kukura 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Juraj Kukura
datum narození v roce *1947
(herec, instagram)

Juraj Kukura - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Inspektor Max (TV seriál)
(2014) - Festivalové minúty ARTFILM
(2014) - Sarajevo 1914
(2013) - Herecké legendy (TV seriál)
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - Vetřelci a lovci: Krutá nevěra
(2011) - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
(2011) - Hotel Lux
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2009) - Polizeiruf 110: Falscher Vater
(2008) - V hlavní roli Gustáv Husák
(2008) - Máj
(2007) - Sehnsucht nach Rimini
(2006) - Poslední vlak
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Frankie
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pod bílými plachtami: Odysea srdcí
(2005) - Alpenglühen 2 - Liebe versetzt Berge
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Zděděné štěstí
(2004) - Inspektor Rolle - Tod eines Models
(2004) - Im Zweifel für die Liebe
(2004) - Ein Krasser Deal
(2004) - Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
(2003) - Zamilovaní zloději
(2002) - Speciální jednotka (TV seriál)
(2001) - Voľnomyšlienkár
(2001) - Třídní sraz
(2001) - Tanker
(2001) - Das Sams
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Апокалипсис 99
(2000) - Král sokolů
(2000) - Fragmenty z malomesta
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Nur ein toter Mann ist ein guter Mann
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Vinnetou se vrací
(1998) - Stan Becker - Na vlastní pěst
(1998) - Siska (TV seriál)
(1998) - Místo činu: Brémy - Vypálené rány
(1998) - Klaun (TV seriál)
(1998) - Helicops (TV seriál)
(1998) - Eine Frau mit Pfiff
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Laßt meine Frau am Leben!
(1997) - Gang, Die (TV seriál)
(1997) - Der Coup
(1997) - Agentenfieber
(1996) - Zámecký hotel Orth (TV seriál)
(1996) - Workaholic
(1996) - Tresko - Im Visier der Drogenmafia
(1996) - Schmetterlingsgefühle
(1996) - Landgang für Ringo
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1996) - Klinika pod palmami (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Um die 30
(1995) - Tödliche Wahl
(1995) - Situace vlka
(1995) - Jak chutná smrt
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - 1945
(1994) - Ve jménu zákona (TV seriál)
(1994) - Tam, kde končí vlny
(1993) - Její vrazi (TV seriál)
(1992) - Šance
(1992) - Wolffův revír (TV seriál)
(1992) - Otto - Der Liebesfilm
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1992) - Glückliche Reise
(1992) - Glückliche Reise (TV seriál)
(1992) - Cudzinci
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1991) - Die Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits
(1990) - Hotel Paradies (TV seriál)
(1989) - Tatort - Armer Nanosh
(1989) - Peter Strohm (TV seriál)
(1989) - Giovanni oder die Fährte der Frauen
(1988) - Místo činu - Samovazba
(1987) - Wilsheimer, Die (TV seriál)
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Letzte Rolle
(1985) - Via Mala (TV seriál)
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Die Wilden Fünfziger
(1983) - Sojky v hlave
(1982) - Veľké šťastie
(1982) - Tušenie
(1982) - The Turn of the Screw
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Přeludy pouště
(1981) - Ľudský faktor
(1981) - Mesiac na dedine (divadelní záznam)
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Zmena programu
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Trhák
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Človek nikdy nevie
(1980) - Balladyna
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Vojvodkyňa z Amalfi
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Nový život (divadelní záznam)
(1979) - Chobotnica
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Božská Ema
(1978) - Zbojníci
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Strašidlo
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Krutá ľúbosť
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Vládca Oidipus
(1977) - Stíny horkého léta
(1977) - Starej (TV seriál)
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Orol a lastovička
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Jeden stříbrný
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Dni Turbinovcov
(1976) - Demeterovci
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Kean
(1975) - Hodina úsvitu
(1975) - Čudný človek
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Jozef Gregor Tajovský
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Tajný agent
(1974) - Polizba
(1974) - Piková dáma
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Mizantrop (divadelní záznam)
(1974) - Madame Favart
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Deň slnovratu
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Ruža z Herátu
(1972) - Othello
(1972) - Letokruhy
(1972) - Javor a Juliana
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Zlozor
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Katakomby
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1970) - Svadba
(1970) - Eden a potom
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1968) - Zbehovia a pútnici
(1967) - Pasca
(1966) - Tri gaštanové kone

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Juraj Kukura 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Juraj Kukura - herec

se narodil v roce *1947 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Juraj Kukura

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Juraj Kukura
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
24°03’
 
LunaLuna:
Kozoroh
1°57’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°35’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
11°53’
 
MarsMars:
Ryby
8°30’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°33’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°17’
R
UranUran:
Blíženci
17°53’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°51’
R
PlutoPluto:
Lev
11°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°15’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°49’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°13’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »