Kabir Bedi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kabir Bedi

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bombaj
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Kabir Bedi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.1.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kabir Bedi 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kabir Bedi
datum narození 16.1.1946
(herec, instagram)

Kabir Bedi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Teraa Surroor
(2016) - Scandalous
(2016) - Mohenjo Daro
(2016) - Deauville
(2015) - Dilwale
(2015) - Anarkali
(2012) - Chakravyuh
(2012) - Aravaan
(2011) - 24 hodin s... (TV seriál)
(2011) - Miley - Naa Miley - Hum
(2010) - Tanec draků
(2010) - Dunno Y Na Jaane Kyun...
(2009) - Blue
(2006) - Take 3 Girls
(2006) - Hello? Kaun Hai!
(2005) - Taj Mahal: Příběh nehynoucí lásky
(2005) - Bewafaa
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Zpáteční cesta
(2004) - Rudraksh
(2004) - Kismat
(2004) - Jsem s tebou
(2003) - Talaash: The Hunt Begins...
(2003) - The Hero: Love Story of a Spy
(2002) - Maine Dil Tujhko Diya
(2002) - Kranti
(2002) - Anita a já
(2001) - Opičí král
(2000) - Inside 'Octopussy'
(1999) - Vivere (TV seriál)
(1999) - Kohram
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1998) - Medico in famiglia, Un (TV seriál)
(1998) - Mashamal
(1998) - Figlio di Sandokan, Il (TV seriál)
(1997) - Zakázané území
(1997) - My jsme andělé (TV seriál)
(1997) - Knight Rider tým (TV seriál)
(1996) - Sandokan se vrací (TV seriál)
(1995) - OP Center
(1995) - Kismat
(1995) - Aatank Hi Aatank
(1994) - Salaami
(1994) - Rudý orel
(1994) - Mahárádžova dcera (TV seriál)
(1993) - Yugandhar
(1993) - Kshatriya
(1992) - Yalgaar
(1992) - Lambu Dada
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Dil Aashna Hai (...The Heart Knows)
(1992) - Beyond Justice
(1991) - Záhady temné džungle (TV seriál)
(1991) - Yeh Aag Kab Bujhegi
(1991) - Vishkanya
(1991) - Kurbaan
(1990) - Shera Shamshera
(1990) - Police Public
(1990) - Haar Jeet
(1989) - Zákon pouště (TV seriál)
(1988) - Terminal Entry
(1988) - Mera Shikar
(1988) - Khoon Bhari Maang
(1988) - Escuadrón
(1988) - Bestie
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1987) - Buck James (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - On Wings of Eagles (TV seriál)
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1985) - Hostage Flight
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - The Master (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - James Bond in India
(1983) - Mr. Smith (TV seriál)
(1983) - Chobotnička
(1982) - 40 Days of Musa Dagh
(1982) - Satan's Mistress
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Girl from India
(1982) - Eleanor, First Lady of the World
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - The Archer: Fugitive from the Empire
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Yuvraaj
(1979) - Kanoon Ka Shikaar
(1979) - Ashanti
(1979) - Aakhri Kasam
(1978) - Zloděj z Bagdádu
(1977) - Zloděj z Bagdádu
(1977) - Vishwasghaat
(1977) - Sandokan se vrací
(1977) - Daku Aur Mahatma
(1976) - Sandokan (TV seriál)
(1976) - Nagin
(1976) - Harfan Maula
(1976) - Černý korzár
(1976) - Bullet
(1975) - Daaku
(1975) - Anari
(1974) - Manzilein Aur Bhi Hain
(1974) - Maa Bahen Aur Biwi
(1974) - Ishq Ishq Ishq
(1973) - Yauwan
(1973) - Křehké vztahy
(1972) - Sazaa
(1972) - Rakhi Aur Hathkadi
(1972) - Anokha Daan
(1971) - Seema
(1971) - Hulchul
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.1.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kabir Bedi 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kabir Bedi - herec

se narodil 16.1.1946 ve městě Bombaj
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kabir Bedi

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Kabir Bedi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°46’
 
LunaLuna:
Rak
11°03’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°03’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°54’
 
MarsMars:
Rak
22°16’
R
JupiterJupiter:
Váhy
26°20’
 
SaturnSaturn:
Rak
21°05’
R
UranUran:
Blíženci
13°55’
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°36’
R
PlutoPluto:
Lev
10°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°39’
R
Černá LunaLilith:
Štír
17°55’
 
CheirónCheirón:
Váhy
20°58’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »