kozoroh

Kabir Bedi
(2004): Rudraksh

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bombaj
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Kabir Bedi - Film: Rudraksh
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kabir Bedi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Teraa Surroor
(2016) - Scandalous
(2016) - Mohenjo Daro
(2016) - Deauville
(2015) - Dilwale
(2015) - Anarkali
(2012) - Chakravyuh
(2012) - Aravaan
(2011) - 24 hodin s... (TV seriál)
(2011) - Miley - Naa Miley - Hum
(2010) - Tanec draků
(2010) - Dunno Y Na Jaane Kyun...
(2009) - Blue
(2006) - Take 3 Girls
(2006) - Hello? Kaun Hai!
(2005) - Taj Mahal: Příběh nehynoucí lásky
(2005) - Bewafaa
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Zpáteční cesta
(2004) - Rudraksh
(2004) - Kismat
(2004) - Jsem s tebou
(2003) - Talaash: The Hunt Begins...
(2003) - The Hero: Love Story of a Spy
(2002) - Maine Dil Tujhko Diya
(2002) - Kranti
(2002) - Anita a já
(2001) - Opičí král
(2000) - Inside 'Octopussy'
(1999) - Vivere (TV seriál)
(1999) - Kohram
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1998) - Medico in famiglia, Un (TV seriál)
(1998) - Mashamal
(1998) - Figlio di Sandokan, Il (TV seriál)
(1997) - Zakázané území
(1997) - My jsme andělé (TV seriál)
(1997) - Knight Rider tým (TV seriál)
(1996) - Sandokan se vrací (TV seriál)
(1995) - OP Center
(1995) - Kismat
(1995) - Aatank Hi Aatank
(1994) - Salaami
(1994) - Rudý orel
(1994) - Mahárádžova dcera (TV seriál)
(1993) - Yugandhar
(1993) - Kshatriya
(1992) - Yalgaar
(1992) - Lambu Dada
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Dil Aashna Hai (...The Heart Knows)
(1992) - Beyond Justice
(1991) - Záhady temné džungle (TV seriál)
(1991) - Yeh Aag Kab Bujhegi
(1991) - Vishkanya
(1991) - Kurbaan
(1990) - Shera Shamshera
(1990) - Police Public
(1990) - Haar Jeet
(1989) - Zákon pouště (TV seriál)
(1988) - Terminal Entry
(1988) - Mera Shikar
(1988) - Khoon Bhari Maang
(1988) - Escuadrón
(1988) - Bestie
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1987) - Buck James (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - On Wings of Eagles (TV seriál)
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1985) - Hostage Flight
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - The Master (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - James Bond in India
(1983) - Mr. Smith (TV seriál)
(1983) - Chobotnička
(1982) - 40 Days of Musa Dagh
(1982) - Satan's Mistress
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Girl from India
(1982) - Eleanor, First Lady of the World
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - The Archer: Fugitive from the Empire
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Yuvraaj
(1979) - Kanoon Ka Shikaar
(1979) - Ashanti
(1979) - Aakhri Kasam
(1978) - Zloděj z Bagdádu
(1977) - Zloděj z Bagdádu
(1977) - Vishwasghaat
(1977) - Sandokan se vrací
(1977) - Daku Aur Mahatma
(1976) - Sandokan (TV seriál)
(1976) - Nagin
(1976) - Harfan Maula
(1976) - Černý korzár
(1976) - Bullet
(1975) - Daaku
(1975) - Anari
(1974) - Manzilein Aur Bhi Hain
(1974) - Maa Bahen Aur Biwi
(1974) - Ishq Ishq Ishq
(1973) - Yauwan
(1973) - Křehké vztahy
(1972) - Sazaa
(1972) - Rakhi Aur Hathkadi
(1972) - Anokha Daan
(1971) - Seema
(1971) - Hulchul
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Rudraksh":
(*1959) Sanjay Dutt

(*1942) Amitabh Bachchan

(*1961) Sunil Shetty

(*1976) Isha Koppikar

(*1979) Bipasha Basu



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
11°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
22°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°20’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Rak
21°05’
Rak
9°42’
UranUran:
Blíženci
13°55’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Váhy
8°36’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Lev
10°58’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°39’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Štír
17°55’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Váhy
20°58’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »