Karel Vochoč wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karel Vochoč

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Karel Vochoč - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.4.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karel Vochoč 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Karel Vochoč
datum narození 7.4.1930
(herec, instagram)

Karel Vochoč - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Herec
(1988) - Agras 01
(1987) - Start do protisměru
(1987) - Nepostradatelný
(1987) - Máme se rádi
(1987) - Hauři
(1987) - Discopříběh
(1986) - Principálka
(1986) - Préférence
(1986) - Ostrov jistoty (TV seriál)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Kterak Honza ze zámku utekl
(1986) - Jsou určité hranice
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Zátah
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Chalupa na spadnutí
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Jahody na stéble trávy (TV seriál)
(1984) - Figarova svatba
(1984) - Dovolená na úrovni
(1983) - Žárlivec
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Telefon
(1983) - Stříbrný smrček
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1983) - Sólo
(1983) - Hrom do kapelníka
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Pravda neroste na višni
(1981) - Třikrát denně kapku rosy
(1981) - Pohádka svatojánské noci
(1981) - Muzikanti (TV seriál)
(1981) - Křtiny
(1981) - Beskydská epizoda
(1980) - Trnové pole
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
(1980) - Postel s nebesy (TV seriál)
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
(1979) - Ženich mezi dveřmi
(1979) - Tybys (TV seriál)
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Ohrožené město
(1979) - Hořká slza radosti
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Stopařka
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Poselství
(1978) - Město mé naděje
(1977) - Svědomí běžce
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Jirka Paličák
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Obtíže rovin
(1975) - Město nic neví
(1975) - Kamenný řád (TV seriál)
(1974) - Večer s Oskarem Nedbalem
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1974) - Na shledanou v lepších časech
(1974) - Košilka
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Příběh středního útočníka
(1973) - Hodný strýček Imre
(1973) - Haldy (TV seriál)
(1972) - Straussovský dekameron
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Dispečer (TV seriál)
(1970) - Papá Offenbach
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1963) - Mykoin PH 510
(1963) - Lucie

Karel Vochoč - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.4.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karel Vochoč 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karel Vochoč - herec

se narodil 7.4.1930 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karel Vochoč

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Karel Vochoč
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
16°56’
 
LunaLuna:
Lev
0°30’
 
MerkurMerkur:
Beran
23°23’
 
VenušeVenuše:
Býk
1°42’
 
MarsMars:
Ryby
16°36’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
12°49’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°43’
 
UranUran:
Beran
11°39’
 
NeptunNeptun:
Panna
1°06’
R
PlutoPluto:
Rak
17°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
3°49’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°47’
 
CheirónCheirón:
Býk
12°20’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »