Karen Allen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karen Allen
(Karen Jane Allen)

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.10. 1951 - 10:11h
Místo:
Carrollton, Illinois
Země:
Věk:
65 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Karen Allen - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1951 - 10:11  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1951 - 16:11  
US, Carrollton:
39°18' s.š., 90°24' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karen Allen 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Karen Allen
datum narození 5.10.1951
(herečka, instagram)

Karen Allen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Year by the Sea
(2015) - Bad Hurt
(2012) - The Tin Star
(2011) - Jsem číslo čtyři
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - White Irish Drinkers
(2010) - November Christmas
(2009) - Psí rok
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2004) - Poster Boy
(2004) - Milenka
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
(2003) - The Root
(2003) - Briar Patch
(2001) - Ztracený rok
(2001) - V ložnici
(2001) - Světoběžník
(2001) - Shaka Zulu: Boj o pevnost
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Falling Sky
(1999) - The Basket
(1998) - The Yearbook: An 'Animal House' Reunion
(1998) - Bílý Indián
(1997) - Všechny minulé zimy
(1997) - The Turning
(1997) - Než jsme se našli
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Hostile Advances: The Kerry Ellison Story
(1994) - The Road Home (TV seriál)
(1993) - Vražedný computer
(1993) - Rapture
(1993) - Plavba
(1993) - Plácek
(1993) - King of the Hill
(1992) - Gomorron
(1992) - Nonesense and Lullabyes: Poems
(1992) - Nonesense and Lullabyes: Nursery Rhymes
(1992) - Malcolm X
(1991) - Sladký mluvka
(1990) - Tajná zbraň
(1990) - Challenger
(1989) - Animal Behavior
(1988) - Strašidelné Vánoce
(1988) - Smrtící bumerang
(1987) - Terminus
(1987) - Skleněný zvěřinec
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Starman
(1984) - Až do září
(1982) - Střílejte na měsíc
(1982) - Split Image
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1981) - Great Movie Stunts: Raiders of the Lost Ark
(1981) - Na východ od ráje (TV seriál)
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - Na lovu
(1980) - Malý okruh přátel
(1979) - Tuláci
(1979) - Manhattan
(1978) - Zvěřinec časopisu National Lampoon
(1978) - Lovey: A Circle of Children, Part II

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karen Allen 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karen Allen - herečka

se narodila 5.10.1951 ve městě Carrollton, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karen Allen

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Karen Allen
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°36’
10
 
LunaLuna:
Střelec
10°51’
1
 
MerkurMerkur:
Váhy
5°31’
10
 
VenušeVenuše:
Panna
4°10’
9
 
MarsMars:
Panna
0°24’
9
 
JupiterJupiter:
Beran
8°48’
4
R
SaturnSaturn:
Váhy
6°14’
10
 
UranUran:
Rak
13°53’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°58’
11
 
PlutoPluto:
Lev
20°59’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°04’
3
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°32’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°40’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
29°42’
2
Domy:
Střelec
0°27’
Blíženci
0°27’
2:
Kozoroh
1°51’
8:
Rak
1°51’
3:
Vodnář
8°14’
9:
Lev
8°14’
Ryby
14°39’
Panna
14°39’
5:
Beran
15°25’
Váhy
15°25’
6:
Býk
9°57’
Štír
9°57’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
22°33’
11
Slun./Luna:
Štír
11°14’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel

Velká Británie Peter Fleming
(*1907 - 1971) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »