Karl Swenson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karl Swenson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
8.10.1978 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Karl Swenson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.7.1908 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karl Swenson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karl Swenson
datum narození 23.7.1908
(herec, instagram)

Karl Swenson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1980) - Dan August: Murder, My Friend
(1979) - The Horror Show
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1974) - The Gun and the Pulpit
(1974) - Apple's Way (TV seriál)
(1973) - Doc Elliot (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Ulzanův nájezd
(1972) - The New Healers
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - Vanishing Point
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1971) - A Howling in the Woods
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - The Birdmen
(1970) - The Wild Country
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - The Immortal (TV seriál)
(1970) - Spravedlnost černého muže
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Štístko z Grand Canyonu
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Hodina pušek
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - Znovuzrození
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - Synové Katie Elderové
(1965) - Major Dundee
(1965) - Cincinnati Kid
(1963) - Ptáci
(1963) - The Prize
(1963) - Meč v kameni
(1963) - The Man From Galveston
(1962) - Walk on the Wild Side
(1962) - Stateční jsou osamělí
(1962) - The Spiral Road
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - Norimberský proces
(1960) - Zářivá hvězda
(1960) - The Comedy Spot (TV seriál)
(1960) - One Foot in Hell
(1960) - Na sever Aljašky
(1960) - Ledový palác
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Hodiny odvahy
(1959) - No Name on the Bullet
(1959) - The Hanging Tree
(1958) - The Badlanders
(1958) - Králové jsou vpředu
(1957) - That Night!
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Four Boys and a Gun
(1955) - Mr. Citizen (TV seriál)
(1954) - Portia Faces Life (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1943) - December 7th
(1935) - Strangers All

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.7.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karl Swenson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karl Swenson - herec

se narodil 23.7.1908 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karl Swenson

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Karl Swenson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
0°11’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°25’
 
MerkurMerkur:
Rak
10°47’
 
VenušeVenuše:
Rak
5°42’
R
MarsMars:
Lev
9°46’
 
JupiterJupiter:
Lev
18°58’
 
SaturnSaturn:
Beran
10°10’
R
UranUran:
Kozoroh
14°17’
R
NeptunNeptun:
Rak
15°11’
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°38’
R
Černá LunaLilith:
Lev
22°27’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
21°54’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »