Karol Čálik wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karol Čálik

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1945 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec, zpěvák

Karol Čálik - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1945 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karol Čálik 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Karol Čálik
datum narození v roce *1945
(herec, zpěvák, instagram)

Karol Čálik - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Mata Hari (divadelní záznam)
(2015) - Kolabs (TV seriál)
(2015) - Johančino tajemství
(2014) - Láska na vlásku
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Mimi a Líza (TV seriál)
(2010) - Silvester 2010
(2010) - Piknik klub
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Normálna rodinka (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Susedia (TV seriál)
(2006) - Mafstory (TV seriál)
(2004) - Prirodzená smrť
(2002) - Večer plný secesie
(2001) - Ponorka na Dunaji
(2001) - Zlatý chléb
(2000) - Krysař (divadelní záznam)
(2000) - Hana a její bratři
(1999) - Slovenský dekameron (TV seriál)
(1997) - Prechádzky operetou - Madame Pompadour (divadelní záznam)
(1997) - Madame Pompadour
(1995) - Hu - hu bratia
(1994) - Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy
(1993) - Mátohy rárohaté
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Najdúch
(1992) - Most
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Evanjelium o Márii
(1991) - Un coeur a prendre
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1991) - Rozprávka rozprávok
(1990) - Modrý Jonatán
(1989) - V meste plnom dáždnikov
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Čertiská
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Niekto ako ja
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Eugen Onegin
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Posledná hodina
(1987) - O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV seriál)
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Tučná princezná
(1986) - Sokovia
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Polepetko
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Dobríčko
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
(1985) - Materské znamienko (TV seriál)
(1985) - Hviezdne dieťa
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Falešný princ
(1984) - Drevená krava
(1984) - Dedova truhlica
(1983) - Tam je hviezda Sírius
(1983) - Pozadie
(1983) - Pozadí
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Drotár
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Veľké preteky
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Maťo a princezná Uliana
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1982) - Čudák Zerbino
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Tridsať zámkov na Loire
(1980) - O troch tulákoch (TV seriál)
(1980) - Neveľká komédia
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Rosnička
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Hra na telo
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Na vysokej skale: Spišský rebel
(1978) - Listy Juliane
(1978) - Kazko Vlasko
(1978) - Husári (divadelní záznam)
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1977) - Advokátka
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sokovia
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Sťopka a Šidielko
(1974) - Madame Favart
(1974) - Figliar Sťopka
(1974) - Dobrodružstvo pri obžinkoch (divadelní záznam)
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Vášeň vidieckeho herca
(1973) - Ťululum (divadelní záznam)
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Sulamit
(1971) - Mŕtve oči
(1971) - Hľadači svetla
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1969) - Traja z deviateho poschodia
(1969) - Génius
(1969) - Generácia
(1969) - Babie leto, čas smútku
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1966) - Reminiscencie
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Námestie svätej Alžbety

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karol Čálik 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karol Čálik - herec, zpěvák

se narodil v roce *1945 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karol Čálik

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Karol Čálik
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
24°32’
 
LunaLuna:
Beran
13°39’
 
MerkurMerkur:
Beran
7°59’
 
VenušeVenuše:
Býk
1°41’
 
MarsMars:
Vodnář
22°29’
 
JupiterJupiter:
Panna
22°18’
R
SaturnSaturn:
Rak
3°55’
 
UranUran:
Blíženci
9°26’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°21’
R
PlutoPluto:
Lev
8°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°54’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°35’
 
CheirónCheirón:
Váhy
0°40’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »