Kate Mara wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kate Mara

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bedford, New York
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herečka

Kate Mara - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.2.1983 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kate Mara 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kate Mara
datum narození 27.2.1983
(herečka, instagram)

Kate Mara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Fantastic Four 2
(2016) - The Heyday of the Insensitive Bastards
(2016) - Morgan
(2016) - Megan Leavey
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - Moonbeam City (TV seriál)
(2015) - Marťan
(2015) - Man Down
(2015) - Fantastická čtyřka
(2015) - Captive
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Transcendence
(2014) - Tiny Detectives
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - Tron: Povstání (TV seriál)
(2012) - Chladnokrevný
(2011) - 17th Annual Screen Actors Guild Awards
(2011) - 10 Years
(2011) - Ironclad
(2011) - American Horror Story (TV seriál)
(2010) - 127 hodin
(2010) - Peep World
(2010) - Iron Man 2
(2010) - Bezvadíkyještěprosím
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Open Road
(2009) - Big Guy
(2008) - Transsibiřský expres
(2008) - Stone of Destiny
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Superlhář
(2007) - Odstřelovač
(2006) - Zoom: Akademie pro superhrdiny
(2006) - Návrat na vrchol
(2006) - Fireflies
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - The Hour
(2005) - Zkrocená hora
(2005) - Temná legenda 3
(2005) - Kaliforňanky
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Time Well Spent
(2004) - Peoples
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2000) - Madigan Men (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Cucák
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Náhodné setkání
(1999) - Král Joe
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
Kate Mara - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1986) Jamie Bell
(*1985) Max Minghella
(*1982) Charlie Cox
(*1968) McG
(*1978) Justin Long (fáma)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.2.1983 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kate Mara 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kate Mara - herečka

se narodila 27.2.1983 ve městě Bedford, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kate Mara

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Kate Mara
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°19’
 
LunaLuna:
Panna
10°04’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
17°55’
 
VenušeVenuše:
Beran
5°40’
 
MarsMars:
Beran
1°54’
 
JupiterJupiter:
Střelec
9°41’
 
SaturnSaturn:
Štír
4°14’
R
UranUran:
Střelec
9°00’
 
NeptunNeptun:
Střelec
28°56’
 
PlutoPluto:
Váhy
29°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
0°48’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°54’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°03’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »