Katy Jurado wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Katy Jurado
(Maria Cristina Estella Marcella Jurado de Garcia)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Guadalajara
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
5.7.2002 (Příčina: Selhání ledvin)
Povolání:
herečka

Katy Jurado - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.1.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Katy Jurado 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Katy Jurado
datum narození 16.1.1924
(herečka, instagram)

Katy Jurado - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2002) - Secreto de Esperanza, Un
(1998) - Hi-Lo Country
(1998) - Evangelium zázraků aneb nový Jeruzalém
(1997) - Bunuel Mexican, Un
(1996) - Te sigo amando (TV seriál)
(1994) - Más allá del puente (TV seriál)
(1987) - Grace Kelly: The American Princess
(1985) - Dáma v modrém
(1984) - Ve stínu vulkánu
(1984) - a.k.a. Pablo (TV seriál)
(1981) - Evita Peron
(1981) - D.F./Distrito Federal
(1981) - Barrio de campeones
(1980) - La Seducción
(1979) - Vdova Montielová
(1978) - Sanchezovy děti
(1978) - Náprava dle metody
(1976) - Albañiles, Los
(1975) - Pantaleón y las visitadoras
(1975) - El Elegido
(1974) - Fe, esperanza y caridad
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Once Upon a Scoundrel
(1971) - The Boy and the Turtle
(1971) - Rancho del miedo
(1971) - Most v džungli
(1971) - A Little Game
(1971) - El Hacedor de Miedo
(1969) - Hombre solo, Un
(1969) - Any Second Now
(1968) - Stay Away, Joe
(1968) - La Puerta y la mujer del carnicero
(1967) - A Covenant with Death
(1966) - Smoky
(1963) - La Bandida
(1962) - Briganti italiani, I
(1961) - Y Dios la llamó Tierra
(1961) - Křivák
(1961) - Barabáš
(1958) - The Badlanders
(1957) - Dragoon Wells Massacre
(1956) - Trapéza
(1956) - Muž z del Ria
(1955) - Závodníci
(1955) - Trial
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Zlomené kopí
(1953) - Tehuantepec
(1953) - Surovec
(1953) - San Antone
(1953) - El Corazón y la espada
(1953) - Arrowhead
(1952) - V pravé poledne
(1952) - Mujer de medianoche
(1951) - Cárcel de mujeres
(1951) - Bullfighter and the Lady
(1950) - El Sol sale para todos
(1950) - Cabellera blanca
(1949) - El Seminarista
(1949) - Prisión de sueños
(1949) - La Casa embrujada
(1948) - El Último chinaco
(1948) - Nosotros los pobres
(1948) - Hay lugar para... dos
(1946) - Rosa del Caribe
(1945) - La Viuda celosa
(1945) - La Sombra de Chucho el Roto
(1945) - Soltera y con gemelos
(1945) - El Museo del crimen
(1945) - Bartolo toca la flauta
(1944) - Balajú
(1943) - La Vida inútil de Pito Pérez
(1943) - No matarás
(1943) - Internado para señoritas
Katy Jurado - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1917) Ernest Borgnine - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1924) Marlon Brando
(*1913) Burt Lancaster
(*1923) Charlton Heston
(*1907) John Wayne
(*1909) Teddy Stauffer
(*1920) Yul Brynner

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.1.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Katy Jurado 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Katy Jurado - herečka

se narodila 16.1.1924 ve městě Guadalajara
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Katy Jurado

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Katy Jurado
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°06’
 
LunaLuna:
Býk
22°50’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°30’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
26°12’
 
MarsMars:
Štír
27°53’
 
JupiterJupiter:
Střelec
11°10’
 
SaturnSaturn:
Štír
1°45’
 
UranUran:
Ryby
14°48’
 
NeptunNeptun:
Lev
19°38’
R
PlutoPluto:
Rak
11°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°11’
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°31’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°40’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »