Katy Perry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Katy Perry
(Katheryn Elizabeth Hudson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
25.10. 1984 - 07:58h
Místo:
Santa Barbara, Kalifornie
Země:
Věk:
33 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, hudbenice

Katy Perry - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.10.1984 - 07:58  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.10.1984 - 14:58  
US, Santa Barbara:
34°25' s.š., 119°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Katy Perry 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Katy Perry
datum narození 25.10.1984
(zpěvačka, textařka, hudbenice, instagram)

Katy Perry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2015) - Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
(2015) - Nicki Minaj: My Time Again
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Katy Perry: Prismatic World Tour (koncert)
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - Brand: A Second Coming
(2014) - Katy Perry feat. Juicy J: Dark Horse (hudební videoklip)
(2014) - Katy Perry: Birthday (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - 2014 MTV EMA
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - The BRIT Awards 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Katy Perry: Getting Intimate
(2013) - Katy Perry: Unconditionally (hudební videoklip)
(2013) - Katy Perry: This Is How We Do (hudební videoklip)
(2013) - Katy Perry: Roar (hudební videoklip)
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Šmoulové 2
(2013) - Kroll Show (TV seriál)
(2012) - Katy Perry: Wide Awake (hudební videoklip)
(2012) - Styled to Rock
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - FOX 25th Anniversary Special
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - Keenan Cahill - webová senzace
(2012) - Katy Perry: Skutečná tvář
(2011) - Katy Perry: The One That Got Away (hudební videoklip)
(2011) - Katy Perry: Teenage Dream (hudební videoklip)
(2011) - Katy Perry: Last Friday Night (T.G.I.F.) (hudební videoklip)
(2011) - Katy Perry: E.T. (hudební videoklip)
(2011) - MTV Europe Music Awards 2011
(2011) - Šmoulové
(2010) - Katy Perry: Firework (hudební videoklip)
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - MTV Europe Music Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Dostaň ho tam
(2009) - Katy Perry: Waking Up in Vegas (hudební videoklip)
(2009) - Katy Perry: Thinking Of You (hudební videoklip)
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2009) - Unplugged: Katy Perry (koncert)
(2008) - Katy Perry: I Kissed a Girl (hudební videoklip)
(2008) - Katy Perry - Hot N Cold (hudební videoklip)
(2008) - New Year's Eve with Carson Daly
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - MTV Europe Music Awards 2008
(2006) - Schlag den Raab
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2005) - The X Factor
(2005) - Wildfire (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - The X Factor
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Fashion News Live
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - American Idol
(2001) - Star Academy
(1997) - The View
(1996) - Access Hollywood
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1952) - Today

Katy Perry - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Katy Perry - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Russell Brand - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1977) Orlando Bloom
(*1977) John Mayer
(*1986) Robert Pattinson (fáma)
(*1981) Josh Groban
(*1983) Mika (fáma)
(*1983) Johnny Lewis
(*1983) Woodkid - spolupracovník

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1984 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Katy Perry 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Katy Perry - zpěvačka, textařka, hudbenice

se narodila 25.10.1984 ve městě Santa Barbara, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Katy Perry

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Katy Perry
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
2°22’
12
 
LunaLuna:
Štír
17°57’
1
 
MerkurMerkur:
Štír
11°59’
1
 
VenušeVenuše:
Střelec
6°32’
1
 
MarsMars:
Kozoroh
14°24’
3
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°48’
2
 
SaturnSaturn:
Štír
17°05’
1
 
UranUran:
Střelec
11°25’
2
 
NeptunNeptun:
Střelec
29°12’
2
 
PlutoPluto:
Štír
2°04’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
28°42’
7
R
Černá LunaLilith:
Beran
5°37’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
7°37’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
26°21’
1
Domy:
Štír
10°46’
Býk
10°46’
2:
Střelec
9°56’
8:
Blíženci
9°56’
3:
Kozoroh
12°18’
9:
Rak
12°18’
Vodnář
16°31’
Lev
16°31’
5:
Ryby
19°05’
Panna
19°05’
6:
Beran
17°13’
Váhy
17°13’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
28°39’
11
Slun./Luna:
Štír
10°09’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »