Kevin Bacon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Bacon
(Kevin Norwood Bacon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec, režisér, zpěvák

Kevin Bacon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.7.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Bacon 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Kevin Bacon
datum narození 8.7.1958
(herec, režisér, zpěvák, instagram)

Kevin Bacon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Darkness
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Cop Car
(2015) - Black Mass: Špinavá hra
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2013) - Skum rocks!
(2013) - Prezidentova pravá ruka
(2013) - Stoupenci zla (TV seriál)
(2013) - R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
(2012) - 8 (divadelní záznam)
(2012) - Co čas nezahojil
(2011) - 17th Annual Screen Actors Guild Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Children of the Atom: Filming X-Men: First Class
(2011) - X-Men: První třída
(2011) - Bláznivá, zatracená láska
(2011) - Bílý Elephant
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Super
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - High Line Stories (TV seriál)
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - These Vagabond Shoes
(2009) - Poslední cesta
(2009) - Můj milý, můj drahý
(2009) - The Magic 7
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - Duel Frost/Nixon
(2007) - To, co dýchám
(2007) - Saving Angelo
(2007) - Rozsudek smrti
(2007) - Křižovatka osudu
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2005) - Salon krásy
(2005) - Pravda nebo lež
(2005) - Miláček
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - The Woodsman
(2004) - Dlouhá cesta zpátky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Elvis Lives
(2003) - Imagine New York
(2003) - Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
(2003) - Tajemná řeka
(2003) - Piková trojka
(2002) - 24 hodin
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2001) - Code of Conduct
(2001) - Novocaine
(2000) - Fleshing Out the 'Hollow Man'
(2000) - We Married Margo
(2000) - Muž bez stínu
(2000) - Můj pes Skip
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - AFI's 100 Years... 100 Stars
(1999) - Ozvěny mrtvých
(1998) - The Yearbook: An 'Animal House' Reunion
(1998) - Tunel do Číny
(1998) - Nebezpečné hry
(1998) - Elizabeth Jane
(1997) - Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Lhaní po americku
(1997) - Destination Anywhere
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - Spáči
(1995) - Vražda prvního stupně
(1995) - Balto
(1995) - Apollo 13
(1994) - Howard Stern
(1994) - New York Skyride
(1994) - Kokosy v pralese
(1994) - Divoká řeka
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Oliver Stone
(1992) - Pár správných chlapů
(1991) - A Little Vicious
(1991) - Řekl, řekla...
(1991) - Pyrates
(1991) - JFK
(1991) - Dospívání v Queens
(1990) - Chvění
(1990) - Hráči se smrtí
(1989) - Velkofilm
(1988) - Trestní zákon
(1988) - Manželské etudy
(1988) - Lemon Sky
(1987) - Léto na divoké řece
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1987) - End of the Line
(1986) - Quicksilver
(1984) - Mister Roberts
(1984) - Footloose
(1983) - Enormous Changes at the Last Minute
(1983) - The Demon Murder Case
(1982) - Forty Deuce
(1982) - Bistro
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Only When I Laugh
(1980) - Pátek třináctého
(1980) - Hero at Large
(1979) - Začít znovu
(1979) - The Gift
(1978) - Zvěřinec časopisu National Lampoon
(1975) - Good Morning America
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)

Kevin Bacon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kevin Bacon - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1965) Kyra Sedgwick - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1960) Tracy Pollan

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.7.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Bacon 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Bacon - herec, režisér, zpěvák

se narodil 8.7.1958 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Bacon

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Kevin Bacon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
15°48’
 
LunaLuna:
Beran
10°13’
 
MerkurMerkur:
Lev
6°02’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
13°37’
 
MarsMars:
Beran
21°40’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°18’
 
SaturnSaturn:
Střelec
20°41’
R
UranUran:
Lev
10°19’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°00’
R
PlutoPluto:
Panna
0°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
27°24’
R
Černá LunaLilith:
Beran
15°24’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
21°51’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »