Kevin Sorbo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Sorbo
(Kevin David Sorbo)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.9. 1958 - 07:48h
Místo:
Mound, Minnesota
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Kevin Sorbo - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
24.9.1958 - 07:48  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.9.1958 - 13:48  
US, Mound:
44°59' s.š., 93°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Sorbo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kevin Sorbo
datum narození 24.9.1958
(herec, instagram)

Kevin Sorbo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Spirit of the Game
(2016) - Rodeo Girl
(2016) - Mythica: The Necromancer
(2016) - Devotion
(2016) - Caged No More
(2016) - Beyond the Game
(2015) - ShadowRing
(2015) - The Sparrows: Nesting
(2015) - The Secret Handshake
(2015) - Single in South Beach
(2015) - One More Round
(2015) - Mythica: Hledání hrdinů
(2015) - Mythica: Boj o Darkspore
(2015) - Jesse James: Lawman
(2015) - Hope Bridge
(2015) - Gallows Road
(2015) - Confessions of a Prodigal Son
(2015) - Boone: The Bounty Hunter
(2015) - Amnesia (TV seriál)
(2014) - Let the Lion Roar
(2014) - The Black Rider: Revelation Road
(2014) - Survivor
(2014) - Piranha Sharks
(2014) - One Shot
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2014) - God's Not Dead
(2014) - Coffee Shop
(2014) - Alongside Night
(2014) - Action Hero
(2013) - Zachráněné Vánoce
(2013) - Storm Rider
(2013) - Shadow on the Mesa
(2013) - Poison Sky
(2013) - Paranormal Movie
(2013) - Avarice
(2012) - The Ricki Lake Show
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2012) - Vite in ostaggio
(2012) - Sorority Party Massacre
(2012) - Mrcha od vedle (TV seriál)
(2012) - Legendary (TV seriál)
(2012) - Key and Peele (TV seriál)
(2012) - Christmas Angel
(2012) - Changing Hands Feature
(2012) - F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
(2012) - Fatal Call
(2012) - Abel's Field
(2011) - St. James St. James Presents: Delirium Cinema
(2011) - Tajný projekt
(2011) - Surfařka
(2011) - Sam Steele and the Crystal Chalice
(2011) - Poolboy: Drowning Out the Fury
(2011) - Julia X 3D
(2011) - Coffin
(2010) - The 12 Biggest Lies
(2010) - Behind Bitch Slap: Building a Better B-Movie
(2010) - Tales of an Ancient Empire
(2010) - Santův převlek
(2010) - Poselství
(2010) - Paradox
(2010) - Králové ostrova Mykonos
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Australians Hit Hollywood
(2009) - Wolf Canyon
(2009) - Tommy and the Cool Mule
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Smrtící exploze
(2009) - Lightning Strikes
(2009) - Bitch Slap
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Rocked the Nation (TV seriál)
(2008) - Vyprahlá prérie
(2008) - Tohle je Sparta!
(2008) - Seznam ex (TV seriál)
(2008) - Never Cry Werewolf
(2008) - The Middleman (TV seriál)
(2008) - Gary Unmarried (TV seriál)
(2008) - Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
(2007) - Red Eye
(2007) - The Guild (TV seriál)
(2007) - Smrt z podzemí
(2007) - Kráčející skála 3: Spravedlnost
(2007) - Kráčející skála 2: Odplata
(2007) - Anděl spravedlnosti
(2006) - Pronásledovaná
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Láska, s.r.o. (TV seriál)
(2005) - Bobby Cannon
(2004) - Jak ostříhat Adama
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Herkules a Xena: Bitva o Olymp
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Kull dobyvatel
(1997) - Hercules & Xena: Wizards of the Screen
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - MADtv
(1995) - Xena (TV seriál)
(1995) - Herkules (TV seriál)
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1994) - Politically Incorrect
(1994) - Howard Stern
(1994) - Herkules a ztracené království
(1994) - Herkules a ohnivý kruh
(1994) - Herkules a Minotaurovo bludiště
(1994) - Hercules v podsvětí
(1994) - Hercules a Amazonky
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Archa neviňátek
(1992) - The Big Breakfast
(1992) - Stav: kritický
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Kevin Sorbo - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kevin Sorbo - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.9.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Sorbo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Sorbo - herec

se narodil 24.9.1958 ve městě Mound, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Sorbo

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Kevin Sorbo
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
1°00’
12
 
LunaLuna:
Vodnář
23°58’
4
 
MerkurMerkur:
Panna
21°59’
11
 
VenušeVenuše:
Panna
18°38’
11
 
MarsMars:
Blíženci
0°46’
8
 
JupiterJupiter:
Štír
3°17’
1
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°53’
3
 
UranUran:
Lev
14°52’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
3°18’
1
 
PlutoPluto:
Panna
2°59’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°16’
1
 
Černá LunaLilith:
Beran
24°03’
7
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°13’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
13°09’
5
Domy:
Váhy
20°11’
Beran
20°11’
2:
Štír
17°14’
8:
Býk
17°14’
3:
Střelec
19°11’
9:
Blíženci
19°11’
Kozoroh
24°41’
Rak
24°41’
5:
Vodnář
28°32’
Lev
28°32’
6:
Ryby
27°08’
Panna
27°08’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
8xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
7°26’
11
Slun./Luna:
Střelec
12°29’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »