Khary Payton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Khary Payton

Narození:
Místo:
Augusta, Georgie
Země:
Věk:
47 let

Khary Payton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Khary Payton 2019, 2020 - Wikipedie info)

Khary Payton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Justice League Vs. Teen Titans
(2016) - Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj
(2015) - Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
(2015) - Lví hlídka: Návrat mocného řevu
(2015) - Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
(2015) - Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
(2015) - Kingmakers
(2014) - Superhrdinové: Batman do Ligy!
(2013) - Teen Titans Go! (TV seriál)
(2013) - Khumba
(2012) - Strange Frame
(2012) - Go On (TV seriál)
(2012) - Astronaut: Cesta domů
(2011) - New Teen Titans (TV seriál)
(2011) - My Life As an Experiment
(2011) - The Legend of Awesomest Maximus
(2011) - Kauzy podle Kate (TV seriál)
(2011) - Fanboy
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2010) - G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2009) - Kruh Osmi
(2009) - Krev: Poslední upír
(2009) - Jsem v kapele (TV seriál)
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2007) - Ping Pong Playa
(2006) - Legion of Super Heroes (TV seriál)
(2006) - Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Loonatics Unleashed (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Hellraiser: Pekelný svět
(2005) - Ben 10 (TV seriál)
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Scooby-Doo a upíří legenda
(2003) - Latter Days
(2003) - Dracula 2: Vzkříšení
(2002) - Swatters
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Imagine That (TV seriál)
(2002) - Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2000) - Nebezpečná operátorka
(2000) - Certain Guys
(1995) - JAG (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Khary Payton 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 16.5.1972 ve městě Augusta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Khary Payton

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Khary Payton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°42’
 
LunaLuna:
Rak
11°47’
 
MerkurMerkur:
Býk
5°41’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°40’
 
MarsMars:
Rak
2°31’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°36’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
8°02’
 
UranUran:
Váhy
14°44’
R
NeptunNeptun:
Střelec
4°07’
R
PlutoPluto:
Panna
29°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
29°24’
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
15°40’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »