Kotaro Šiga wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kotaro Šiga

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ogaki
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Kotaro Šiga (Kôtarô Shiga) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.8.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kotaro Šiga 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kotaro Šiga
datum narození 31.8.1948
(herec, instagram)

Kotaro Šiga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ayashii Kanojo
(2015) - Zeni no Sensou (TV seriál)
(2015) - Sanbiki no Ossan 2 ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
(2015) - Risuku no Kamisama (TV seriál)
(2015) - Mori No Cafe
(2015) - Maku ga agaru
(2014) - Yoju Mameshiba Bokyo hen (TV seriál)
(2014) - Wonogawa
(2014) - Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
(2014) - Massan (TV seriál)
(2014) - Kuroi Fukuin
(2014) - Judge!
(2014) - Gokuaku Ganbo (TV seriál)
(2014) - Gekijoban Kamen Ticha
(2014) - Barairo no Bûko
(2013) - Yo ni mo Kimyô na Monogatari: '13 Aki no Tokubetsu-hen
(2013) - Mameshiba Ichirô fûten no shibajirô
(2013) - Kenchô omotenashi ka
(2013) - Hotori no sakuko
(2013) - dinner (TV seriál)
(2012) - 37 sai de isha ni natta boku: kenshûi junjô monogatari (TV seriál)
(2012) - Odayaka na nichijô
(2012) - Mameshiba Ichiro 3D
(2012) - Jun to Ai (TV seriál)
(2012) - Higashino Keigo Mysteries (TV seriál)
(2012) - Hana no Zubora Meshi (TV seriál)
(2012) - Akko to Bokura ga Ikita Natsu
(2011) - Yûsha Yoshihiko to maô no shiro (TV seriál)
(2011) - Nankyoku Tairiku ~Kami no Ryouiki ni Idomunda Otoko to Inu no Monogatari~ (TV seriál)
(2010) - Pozdrav ze dna řeky
(2009) - Yoju: Mame shiba
(2009) - Tokyo Dogs (TV seriál)
(2009) - Magare! Spoon
(2009) - Daikô no susume
(2009) - Arifureta Kiseki (TV seriál)
(2008) - Tomorrow (TV seriál)
(2008) - Shôrin shôjo
(2007) - Kiiroi namida
(2007) - Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
(2006) - Iryû: Team Medical Dragon (TV seriál)
(2006) - Gekidan Engimono (TV seriál)
(2005) - Yasashii jikan (TV seriál)
(2005) - Naisu no mori: The First Contact
(2004) - Survive Style 5+
(2004) - Rikon Bengoshi (TV seriál)
(2004) - Kyokugen Suiri Coliseum (TV seriál)
(2004) - Chuť čaje
(2003) - Boku dake no Madonna (TV seriál)
(2002) - Wedding Planner (TV seriál)
(2001) - Bus Panic!!!
(1998) - Wandafuru raifu

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kotaro Šiga 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kotaro Šiga - herec

se narodil 31.8.1948 ve městě Ogaki
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kotaro Šiga

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Kotaro Šiga
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
7°57’
 
LunaLuna:
Rak
25°53’
 
MerkurMerkur:
Panna
25°00’
 
VenušeVenuše:
Rak
22°08’
 
MarsMars:
Váhy
27°58’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°28’
 
SaturnSaturn:
Lev
27°42’
 
UranUran:
Rak
0°01’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°28’
 
PlutoPluto:
Lev
15°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°55’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
4°37’
 
CheirónCheirón:
Štír
20°01’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »