Kurt Raab wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kurt Raab

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kašperské Hory
Země:
Věk:
† 46 let
Úmrtí:
28.6.1988 (Příčina: AIDS)
Povolání:
herec, režisér

Kurt Raab - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.7.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kurt Raab 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Kurt Raab
datum narození 20.7.1941
(herec, režisér, instagram)

Kurt Raab - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Fassbinder
(2011) - Jannat 'Ali
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(1989) - Sehnsucht nach Sodom
(1989) - Reporter (TV seriál)
(1988) - Wohin?
(1987) - Útěk ze Sobiboru
(1987) - Das Rätsel der Sandbank
(1987) - Motten im Licht
(1987) - Der Elegante Hund (TV seriál)
(1986) - Das Totenreich
(1986) - Schloßherren (TV seriál)
(1986) - Miko - aus der Gosse zu den Sternen
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1985) - Kleine Stadt, ich liebe dich (TV seriál)
(1985) - Der Formel Eins Film
(1985) - Bolero
(1985) - Bittere Ernte
(1984) - Výtah
(1984) - Tricheurs
(1984) - Schwarzen Brüder, Die (TV seriál)
(1984) - Der Rekord
(1984) - Rambo Zambo
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1984) - Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
(1983) - Der Zappler
(1983) - Traumlage
(1983) - Die Olympiasiegerin
(1983) - Krimistunde (TV seriál)
(1983) - Die Insel der blutigen Plantage
(1983) - Hauptsache konsequent
(1983) - Bella Donna
(1982) - Liebeskonzil
(1982) - Kouzelný vrch
(1982) - Die Komplizen
(1982) - Ich werde warten
(1982) - Das Gespenst
(1982) - Feuer und Schwert - Die Legende von Tristan und Isolde
(1982) - Dr. Margarete Johnsohn
(1982) - Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
(1981) - Wie die Weltmeister
(1981) - Total vereist
(1981) - Heute spielen wir den Boß
(1981) - Frankfurt Kaiserstraße
(1981) - Die Fahrt nach Schlangenbad
(1981) - Exil (TV seriál)
(1981) - Engel aus Eisen
(1980) - Warum die UFOs unseren Salat klauen
(1980) - Unter Verschluß
(1980) - Endstation Freiheit
(1979) - NDR Talk Show
(1979) - Victor
(1979) - Der Sturz
(1979) - Der Durchdreher
(1979) - Buddenbrooks, Die (TV seriál)
(1979) - Bildnis einer Trinkerin. Aller jamais retour
(1978) - Leidenschaftliche Blümchen
(1977) - Skupinový portrét s dámou
(1977) - Eierdiebe
(1977) - Bolwieser
(1977) - Belcanto oder Darf eine Nutte schluchzen?
(1977) - Adolf und Marlene
(1976) - Sousto pro satana
(1976) - Die Atlantikschwimmer
(1975) - Wie ein Vogel auf dem Draht
(1975) - Strach před strachem
(1975) - Pěstní právo svobody
(1975) - Cesta matky Küsterové do nebe
(1974) - Die Verrohung des Franz Blum
(1974) - Der Verfolger
(1974) - Strach jíst duše
(1974) - Münchner Geschichten (TV seriál)
(1974) - Martha
(1974) - Effi Briestová
(1974) - Derrick (TV seriál)
(1973) - Wildwechsel
(1973) - Svět na drátě
(1973) - Něžnost vlků
(1972) - Brémská svoboda
(1972) - Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)
(1971) - Whity
(1971) - Varování před svatou děvkou
(1971) - Rio das Mortes
(1971) - Obchodník se zeleninou
(1971) - Die Ahnfrau - Oratorium nach Franz Grillparzer
(1970) - Ende einer Kommune
(1970) - Weg vom Fenster
(1970) - Proč posedl amok pana R.
(1970) - Niklashausenské putování
(1970) - Mathias Kneissl
(1970) - Das Kaffeehaus
(1970) - Götter der Pest
(1970) - Americký voják
(1969) - Die Revolte
(1969) - Liebe ist kälter als der Tod

Kurt Raab - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.7.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kurt Raab 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kurt Raab - herec, režisér

se narodil 20.7.1941 ve městě Kašperské Hory
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kurt Raab

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Kurt Raab
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
27°21’
 
LunaLuna:
Blíženci
12°58’
 
MerkurMerkur:
Rak
8°10’
 
VenušeVenuše:
Lev
21°53’
 
MarsMars:
Beran
9°54’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
12°09’
 
SaturnSaturn:
Býk
26°14’
 
UranUran:
Býk
29°26’
 
NeptunNeptun:
Panna
25°25’
 
PlutoPluto:
Lev
3°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°33’
R
Černá LunaLilith:
Býk
14°52’
 
CheirónCheirón:
Lev
3°50’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »