Kwon-taek Im wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kwon-taek Im

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.5. 1936 - 12:00h
Místo:
Jangseong-gun
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Kwon-taek Im - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
2.5.1936 - 12:00  (KST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.5.1936 - 03:00  
KR, Jangseong-gun:
35°18' s.š., 126°47' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kwon-taek Im 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Kwon-taek Im
datum narození 2.5.1936
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Kwon-taek Im - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Vášeň a popel
(2011) - Dalbit gileoolligi
(2007) - Chun nyun hack
(2004) - Haryu insaeng
(2002) - Opojen ženami a malováním
(2000) - Píseň o věrné Chunhyang
(1997) - Chang
(1996) - Chukje
(1994) - Taebek sanmaek
(1993) - Sopchjondže
(1992) - Janggunui adeul III
(1991) - Kae Byok
(1991) - Janggunui adeul II
(1991) - Gaebyeok
(1990) - Janggunui adeul
(1989) - Aje aje bara aje
(1988) - Yeonsan ilgi
(1987) - Sibaji
(1987) - Adada
(1986) - Ticket
(1986) - Hurunun gangmool-ul ochi magurya
(1986) - Gilsoddeum
(1983) - Pul-ui Tal
(1983) - Nabipumeseo uleotda
(1983) - Dcera plamenů
(1983) - Angae maeul
(1982) - Woosangui nunmul
(1982) - Oyeomdoen jashikdeul
(1982) - Abenko gongsu gundan
(1981) - Mandala
(1980) - Tchak Ko
(1980) - Gitbaleobtneun gisu
(1980) - Bokbuin
(1979) - Shingung
(1979) - Naeil ddo naeil
(1978) - Sangnok su
(1978) - Kakkakodo mongil
(1978) - Chopko
(1978) - Cheo padowie eomma eolgul-i
(1977) - Okye ki
(1977) - Imjinrangwa gyewolhyang
(1976) - Wang sibni
(1976) - Nakdongkaneun heureuneunga
(1976) - Maenbal ui nungil
(1976) - Anae
(1975) - Eoje, oneul, geurigo naeil
(1974) - Yeonhwa 2
(1974) - Yeonhwa
(1974) - Ulji aneuri
(1974) - Anaedeului haengjin
(1973) - Jung eon
(1973) - Jabcho
(1973) - Gisaeng obaekhwa
(1973) - Dae chu-gyeok
(1972) - Samguk daehyeob
(1972) - Myeongdong janhoksa
(1972) - Dora-on jawa ddonya hal ja
(1971) - 30 nyeonmanui daegyeol
(1971) - Yogeom
(1971) - Weonhan ui tu kkobchu
(1971) - Weonhan ui kori e nun-i naerinda
(1971) - Tuljjae omoni
(1971) - Nareul deoisang goerobhiji mara
(1971) - Myongdong samkukchi
(1970) - Wolhaui geom
(1970) - Soknunseobi kin yeoja
(1970) - Iseulmajeun baekilhong
(1970) - Geu yeojareul jjochara
(1970) - Binaerineun seonchangga
(1970) - Bigeom
(1970) - Bamcharo on sanai
(1970) - Aekunun Mr Park
(1969) - Sibo ya
(1969) - Shinse jom jijaguyo
(1969) - Shanghai talchul
(1969) - Sanai samdae
(1969) - Roegeom
(1969) - Hwangyaui doksori
(1969) - Binaerineun gomoryeong
(1968) - Yohwa Jang Huibin
(1968) - Tola-on oensonjabi
(1968) - Mongnyeo
(1968) - Baramgateun sanai
(1967) - Pungunui geomgaek
(1967) - Manghyang cheonri
(1967) - Cheongsa choryong
(1966) - Nilniri
(1966) - Naneum wang-ida
(1966) - Jeonjaenggwa yeogyosa
(1966) - Beobchangeul ullin oki
(1965) - Wanggwa sangno
(1965) - Bitsoke jida
(1964) - Yogmangui gyeolsan
(1964) - Yeonghwa mama
(1964) - Shibnyeon sedo
(1964) - Shibjamae seonsaeng
(1964) - Dangol jikaksaeng
(1963) - Shinmungo
(1963) - Namjaneun anpallyeo
(1963) - Mangbuseog
(1963) - Danjang lok
(1962) - Jeonjaenggwa noin
(1962) - Dumanganga jal itgeola

Kwon-taek Im - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kwon-taek Im - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kwon-taek Im 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kwon-taek Im - režisér, scénárista, herec

se narodil 2.5.1936 ve městě Jangseong-gun
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kwon-taek Im

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Kwon-taek Im
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
11°31’
10
 
LunaLuna:
Panna
22°13’
2
 
MerkurMerkur:
Blíženci
1°30’
10
 
VenušeVenuše:
Beran
25°54’
9
 
MarsMars:
Býk
21°59’
10
 
JupiterJupiter:
Střelec
23°43’
5
R
SaturnSaturn:
Ryby
19°28’
8
 
UranUran:
Býk
5°50’
10
 
NeptunNeptun:
Panna
14°07’
2
R
PlutoPluto:
Rak
25°16’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°27’
5
R
Černá LunaLilith:
Váhy
12°45’
3
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°57’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
22°33’
5
Domy:
Lev
11°51’
Vodnář
11°51’
2:
Panna
4°28’
8:
Ryby
4°28’
3:
Váhy
1°36’
9:
Beran
1°36’
Štír
3°52’
Býk
3°52’
5:
Střelec
8°49’
Blíženci
8°49’
6:
Kozoroh
12°10’
Rak
12°10’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
10xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
22°52’
11
Slun./Luna:
Rak
16°52’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »