Lady Gaga wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lady Gaga
(Stefani Joanne Angelina Germanotta)

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.3. 1986 - 09:53h
Místo:
New York, Lenox Hill Hospital
Země:
Věk:
33 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, skladatelka, módní návrhářka, textařka, fotomodelka, pianistka

Lady Gaga - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Treindl (B)
Datum narození a čas (místní čas):
28.3.1986 - 09:53  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.3.1986 - 14:53  
US, New York, Lenox Hill Hospital:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lady Gaga 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Lady Gaga
datum narození 28.3.1986
(herečka, zpěvačka, skladatelka, módní návrhářka, textařka, fotomodelka, pianistka, instagram)

Lady Gaga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Machete Kills in Space
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - American Horror Story: Hotel (TV seriál)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing) (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - I Can't Give You Anything But Love (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett, Lady Gaga - But Beautiful (hudební videoklip)
(2014) - Tony Bennett & Lady Gaga - Anything Goes (hudební videoklip)
(2014) - Lady Gaga - G.U.Y. (hudební videoklip)
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Mobilize
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Lady Gaga: Applause (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - Šálek čaje s Victorií Wood
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Lady Gaga & the Muppets' Holiday Spectacular
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2012) - The Zen of Bennett
(2012) - Lady Gaga: Tajný svět
(2012) - Katy Perry: Skutečná tvář
(2012) - Muži v černém 3
(2011) - Tony Bennett: The Lady is a Tramp (feat. Lady Gaga) (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Yoü and I (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Marry the Night (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Judas (hudební videoklip)
(2011) - The Lady Gaga: Edge of Glory (hudební videoklip)
(2011) - Lady Gaga: Born This Way (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - The Voice
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - MTV Meets Lady Gaga
(2011) - MTV Europe Music Awards 2011
(2011) - Grammy Awards 2011
(2011) - A Very Gaga Thanksgiving
(2011) - Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden (koncert)
(2011) - Lady Gaga: Na ostro!
(2011) - Lady Gaga - Inside the Outside
(2010) - Lady Gaga feat. Beyoncé: Telephone (hudební videoklip)
(2010) - Lady Gaga: Alejandro (hudební videoklip)
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - MTV Europe Music Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Pravdivý příběh... Lady Gaga
(2010) - Illegal Love
(2009) - Lady Gaga: Paparazzi (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: LoveGame (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) (hudební videoklip)
(2009) - Lady Gaga: Bad Romance (hudební videoklip)
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2008) - Lady Gaga: Poker Face (hudební videoklip)
(2008) - Lady Gaga: Just Dance (feat.Colby O'Donis) (hudební videoklip)
(2008) - Lady Gaga: Beautiful, Dirty, Rich (hudební videoklip)
(2008) - The Sunday Night Project
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2006) - The Hills
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2005) - Umíte tančit?
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - The X Factor
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Australian Idol
(2002) - American Idol
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2000) - Rove Live
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1997) - The View
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Wetten, dass..?
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - Fantástico

Lady Gaga - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Lady Gaga - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lady Gaga 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lady Gaga - herečka, zpěvačka, skladatelka, módní návrhářka, textařka, fotomodelka, pianistka

se narodila 28.3.1986 ve městě New York, Lenox Hill Hospital, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lady Gaga

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Lady Gaga
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
7°37’
11
 
LunaLuna:
Štír
11°27’
5
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°04’
10
R
VenušeVenuše:
Beran
24°09’
11
 
MarsMars:
Kozoroh
0°14’
7
 
JupiterJupiter:
Ryby
8°26’
10
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°37’
6
R
UranUran:
Střelec
22°22’
6
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°46’
7
 
PlutoPluto:
Štír
6°44’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°14’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
3°14’
12
 
CheirónCheirón:
Blíženci
10°15’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
1°00’
8
Domy:
Blíženci
27°10’
Střelec
27°10’
2:
Rak
17°21’
8:
Kozoroh
17°21’
3:
Lev
8°04’
9:
Vodnář
8°04’
Panna
3°03’
Ryby
3°03’
5:
Váhy
6°12’
Beran
6°12’
6:
Štír
17°43’
Býk
17°43’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
0°06’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
24°32’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »