Lance Bangs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lance Bangs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sacramento, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
kameraman, herec, režisér hudebních videoklpů

Lance Bangs - Horoskop, Kameramanská filmografie

Datum narození:
8.9.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lance Bangs 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lance Bangs
datum narození 8.9.1972
(kameraman, herec, režisér hudebních videoklpů, instagram)

Lance Bangs - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lance Bangs - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Breadcrumb Trail
(2014) - Todd Barry: The Crowd Work Tour
(2014) - Chelsea Peretti: One of the Greats
(2013) - Nantucket Film Festival's 2nd Comedy Roundtable
(2013) - Marc Maron: Thinky Pain
(2013) - John Hodgman: Ragnarok
(2012) - Loiter Squad
(2012) - Inside Portlandia
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2011) - Between the Lightning Strikes: The Making of 'Paul'
(2010) - The Lazarus Effect
(2010) - Doing the Impossible: The F. Gary Gray Story
(2010) - David Cross: Bigger & Blackerer
(2009) - Tell Them Anything You Want: A Portrait of Maurice Sendak
(2009) - Family Portrait
(2009) - Collaborators
(2008) - The Making of 'Be Kind Rewind'
(2008) - The Black Keys Live at the Crystal Ballroom
(2008) - Passaic Mosaic
(2008) - Gossip Live in Liverpool
(2006) - The September in Brooklyn: Making of 'Block Party'
(2006) - Ohio Players
(2006) - Jak se dělal Jackass 2
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - NotNa
(2005) - Jackass Presents: Murderball
(2004) - Sonic Youth Video Dose
(2004) - Corporate Ghost
(2004) - Tell Me What Rockers to Swallow
(2004) - Nirvana: With the Lights Out
(2003) - The Work of Director Spike Jonze (hudební videoklip)
(2003) - The Work of Director Chris Cunningham (hudební videoklip)
(2003) - The Best of R.E.M.: In View 1988-2003 (hudební videoklip)
(2003) - The Work of Director Michel Gondry (hudební videoklip)
(2003) - I've Been Twelve Forever
(2003) - David Cross: Let America Laugh
(2003) - Belle and Sebastian: Fans Only
(2002) - Pavement: Slow Century
(2002) - Film o filmu Jackass
(2001) - Green Day: International Supervideos! (hudební videoklip)
(2000) - An Interview with Director Spike Jonze
(2000) - An Intimate Portrait of the Art of Background Driving
(1999) - Torrance Rises
(1996) - R.E.M.: New Adventures in Hi-Fi Stereophonic on Film
(1992) - HBO First Look (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.9.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lance Bangs 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lance Bangs - kameraman, herec, režisér hudebních videoklpů

se narodil 8.9.1972 ve městě Sacramento, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lance Bangs

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Lance Bangs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
15°55’
 
LunaLuna:
Panna
24°58’
 
MerkurMerkur:
Panna
5°35’
 
VenušeVenuše:
Lev
0°32’
 
MarsMars:
Panna
15°34’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°48’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
20°04’
 
UranUran:
Váhy
16°40’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°39’
 
PlutoPluto:
Váhy
1°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
22°05’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°21’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »