Lane Smith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lane Smith
(Walter Lane Smith)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Memphis, Tennessee
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Lane Smith - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.4.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lane Smith 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Lane Smith
datum narození 29.4.1936
(herec, instagram)

Lane Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Manželská krize (TV seriál)
(2001) - Třetí světová válka
(2000) - Legenda o slavném návratu
(2000) - The Caprice
(1999) - Kdo seje vítr
(1999) - Getting Personal
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Proč se blázni zamilují?
(1998) - Hi-Lo Country
(1997) - Lebkouni: Dědictví Udary
(1996) - Domácí války
(1994) - Skaut
(1994) - Let holubice
(1993) - Zeťák
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Nový Superman
(1992) - Šampióni
(1992) - Můj bratranec Vinny
(1992) - Duplicates
(1992) - Dokonalý džentlmen
(1991) - Good Sports (TV seriál)
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1991) - False Arrest
(1990) - Slepá pomsta
(1990) - Challenger
(1990) - Air America
(1989) - Noční hra
(1989) - The Final Days
(1989) - Boj o slávu
(1988) - Věznice
(1988) - Killer Instinct
(1987) - Plevel
(1987) - A Place to Call Home
(1986) - Vražda v uniformě
(1986) - Rodný syn
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - Kay O'Brien (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Hrůza na londýnském mostě
(1985) - Beverly Hills Cowgirl Blues
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - V (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Something About Amelia
(1984) - Rudý úsvit
(1984) - Purpurová srdce
(1984) - Místa v srdci
(1983) - The American Snitch
(1983) - Special Bulletin
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1982) - Thou Shalt Not Kill
(1982) - The Member of the Wedding
(1982) - Hlavní podezřelý
(1982) - Frances
(1981) - Prince of the City
(1981) - Dark Night of the Scarecrow
(1980) - Znovu na cestě
(1980) - Vzkříšení
(1980) - Soggy Bottom, U.S.A.
(1980) - On the Nickel
(1980) - Nezaručená zpráva o válce
(1980) - Mám tě rád, Marku
(1980) - Gideonova polnice
(1980) - The Georgia Peaches
(1980) - City in Fear
(1979) - Transkontinentální expres
(1979) - The Solitary Man
(1979) - Over the Edge
(1978) - On the Yard
(1978) - Modré límečky
(1978) - Katastrofa letu 401
(1978) - A Death in Canaan
(1977) - Between the Lines
(1977) - The Bad News Bears in Breaking Training
(1976) - Network
(1976) - The Displaced Person
(1975) - Valley Forge
(1975) - Rooster Cogburn
(1975) - Everybody Rides the Carousel
(1974) - Man on a Swing
(1973) - Poslední americký hrdina
(1973) - Policajt a lupič
(1970) - Maidstone

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.4.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lane Smith 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lane Smith - herec

se narodil 29.4.1936 ve městě Memphis, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lane Smith

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Lane Smith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
8°59’
 
LunaLuna:
Lev
20°42’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°38’
 
VenušeVenuše:
Beran
22°41’
 
MarsMars:
Býk
20°07’
 
JupiterJupiter:
Střelec
23°53’
R
SaturnSaturn:
Ryby
19°14’
 
UranUran:
Býk
5°41’
 
NeptunNeptun:
Panna
14°09’
R
PlutoPluto:
Rak
25°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°35’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
12°27’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°45’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »