Leo Morimoto wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leo Morimoto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nagoja
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Leo Morimoto - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.2.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leo Morimoto 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Leo Morimoto
datum narození 13.2.1943
(herec, instagram)

Leo Morimoto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Yami no Bansosha (TV seriál)
(2015) - Samurai Sensei (TV seriál)
(2015) - Fukushu Houtei (TV seriál)
(2015) - Bijo to Danshi (TV seriál)
(2014) - Suikyu Yankisu (TV seriál)
(2014) - Miyamoto Musashi (TV seriál)
(2011) - Propose Kyodai
(2010) - Otôto
(2009) - Oto-na-ri
(2009) - Meitantei Asami Mitsuhiko (TV seriál)
(2009) - Keikan no chi (TV seriál)
(2009) - Kanikōsen
(2009) - Call Center no Koibito (TV seriál)
(2008) - Tôkyô daikûshû
(2008) - Puropôzu dai sakusen special
(2008) - CHANGE (TV seriál)
(2008) - Hachi wan daibâ (TV seriál)
(2008) - Bura bura ban ban
(2007) - Shinjitsu no Shuki BC-kyu Senpan Kato Tetsutaro: Watashi wa Kai ni Naritai
(2006) - Ranbo
(2006) - PS Rashoumon (TV seriál)
(2006) - LoveDeath
(2005) - Walkers (TV seriál)
(2005) - Nyokei kazoku (TV seriál)
(2005) - Mail
(2005) - Hôrudo appu daun
(2004) - Sukai hai (TV seriál)
(2003) - Sukai hai (TV seriál)
(2003) - Shomuni Forever
(2003) - Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
(2003) - Boku dake no Madonna (TV seriál)
(2002) - Shomuni Final (TV seriál)
(2002) - Ai nante iranee yo, natsu (TV seriál)
(2001) - Sutaa no koi (TV seriál)
(2001) - Maria
(2001) - Kimi ga Boku wo Wasuretemo (TV seriál)
(2001) - Black Jack III
(2000) - Shomuni 2 (TV seriál)
(2000) - Aibou (TV seriál)
(1999) - Renai Sagishi
(1998) - Shomuni (TV seriál)
(1998) - Rakuen eno hashi
(1998) - Love & Pop
(1998) - Ao no Jidai (TV seriál)
(1997) - Agri (TV seriál)
(1996) - Oishii kankei (TV seriál)
(1996) - Long Vacation (TV seriál)
(1996) - Děti se vracejí
(1995) - Only You Aisarete (TV seriál)
(1995) - Ohsama no restoran (TV seriál)
(1995) - Miseinen (TV seriál)
(1992) - Ai to iu Nano Moto ni (TV seriál)
(1991) - Mikadoroido
(1991) - Mangetsu: Mr. Moonlight
(1987) - Křídla Honnêamise
(1981) - Enrai
(1979) - Mo hozue wa tsukanai
(1979) - Kamisamaga kureta akanbô
(1978) - Orenji Rôdo kyûkô
(1976) - Tsuma to onna no aida
(1975) - Genroku Taiheiki (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leo Morimoto 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leo Morimoto - herec

se narodil 13.2.1943 ve městě Nagoja
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leo Morimoto

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Leo Morimoto
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°54’
 
LunaLuna:
Blíženci
10°24’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
28°08’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°06’
 
MarsMars:
Kozoroh
12°56’
 
JupiterJupiter:
Rak
16°18’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
5°38’
 
UranUran:
Blíženci
0°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°37’
R
PlutoPluto:
Lev
5°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°12’
R
Černá LunaLilith:
Rak
18°56’
 
CheirónCheirón:
Lev
26°24’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »