Leslie Hope wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leslie Hope
(Leslie Ann Hope)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Halifax, Nové Skotsko
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Leslie Hope - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.5.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leslie Hope 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Leslie Hope
datum narození 6.5.1965
(herečka, instagram)

Leslie Hope - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Purpurový vrch
(2015) - Jesse Stone: Lost in Paradise
(2014) - Tyran (TV seriál)
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2011) - Řeka (TV seriál)
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2010) - Tangled
(2010) - Sedm smrtelných hříchů
(2009) - Smrtící déšť
(2009) - Jesse Stone: Tenký led
(2009) - Formosa Betrayed
(2008) - Nikdy to nevzdávej
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - The Apostles
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Everest
(2007) - Don't Cry Now
(2006) - Štvanci (TV seriál)
(2005) - Hunt for Justice
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - Meltdown
(2004) - H2O
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Vražedné přátelství
(2003) - Nečekaná láska
(2003) - Line of Fire (TV seriál)
(2003) - The Incredible Mrs. Ritchie
(2002) - 24: The Postmortem
(2002) - 24 Heaven
(2002) - Na křídlech vážky
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Ukradený zázrak
(2001) - Tajemný ostrov
(2000) - Stopy vraha
(2000) - Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
(2000) - Drtič
(2000) - Double Frame
(1999) - Ozvěna smrti
(1999) - Nepokojní duchové
(1999) - The Life Before This
(1998) - Tmavá obrazovka
(1998) - Summer of the Monkeys
(1998) - Shadow Builder
(1998) - Harlequin 7 - Důvod ke svatbě
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Spiknutí
(1996) - Rowing Through
(1996) - First Degree
(1995) - Tajní operátoři
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Anděl pomsty
(1994) - Schemes
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Fun
(1994) - Cityscrapes: Los Angeles
(1994) - Boozecan
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Sladké vraždy
(1993) - Paris, France
(1993) - Chycen při činu
(1993) - Doppelganger
(1992) - The Dance Goes On
(1991) - Velké sousto
(1991) - True Confections
(1990) - Muži při práci
(1990) - Makléři
(1989) - Ask Me Again
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Tales from the Hollywood Hills: Golden Land
(1988) - Noční talk show
(1988) - Kansas
(1988) - Hra pro dva
(1986) - Meč Gideonův
(1986) - The Education of Allison Tate
(1985) - Berrenger's (TV seriál)
(1984) - Proudy lásky
(1984) - All the Kids Do It
(1981) - Ups & Downs
(1979) - Knots Landing (TV seriál)

Leslie Hope - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.5.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leslie Hope 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leslie Hope - herečka

se narodila 6.5.1965 ve městě Halifax, Nové Skotsko, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leslie Hope

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Leslie Hope
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
15°44’
 
LunaLuna:
Rak
22°21’
 
MerkurMerkur:
Beran
19°19’
 
VenušeVenuše:
Býk
22°05’
 
MarsMars:
Panna
10°18’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
3°07’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°01’
 
UranUran:
Panna
10°45’
R
NeptunNeptun:
Štír
18°43’
R
PlutoPluto:
Panna
13°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°19’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°05’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°29’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »