Linda Lavin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Linda Lavin

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Portland, Maine
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herečka

Linda Lavin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.10.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Linda Lavin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Linda Lavin
datum narození 15.10.1937
(herečka, instagram)

Linda Lavin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Manhattan Nocturne
(2015) - Stážista
(2015) - My Bakery in Brooklyn
(2014) - Krátká historie rozkladu
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Máma (TV seriál)
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Tohle je ráj
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Záložní plán
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2002) - Collected Stories
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Courage the Cowardly Dog (TV seriál)
(1998) - Kamarádky na celý život
(1998) - Conrad Bloom (TV seriál)
(1996) - Prsten
(1996) - Ostudné vzpomínky
(1996) - For the Future: The Irvine Fertility Scandal
(1995) - A Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story
(1994) - Whitewash
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1992) - Room for Two (TV seriál)
(1990) - Night of 100 Stars III
(1989) - Zítra na shledanou
(1989) - Chci domů
(1987) - A Place to Call Home
(1987) - Lena: My 100 Children
(1986) - Maricela
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Muppets dobývají Manhattan
(1983) - Another Woman's Child
(1981) - A Matter of Life and Death
(1980) - The $5.20 an Hour Dream
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The John Davidson Christmas Show
(1978) - Like Mom, Like Me
(1978) - Kaz (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - Phyllis (TV seriál)
(1974) - Rhoda (TV seriál)
(1974) - The Morning After
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1967) - Damn Yankees!
(1962) - Girl Talk
(1962) - The Nurses (TV seriál)

Linda Lavin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Linda Lavin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1937) Ron Leibman - manžel

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.10.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Linda Lavin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Linda Lavin - herečka

se narodila 15.10.1937 ve městě Portland, Maine, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Linda Lavin

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Linda Lavin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
21°42’
 
LunaLuna:
Vodnář
24°29’
 
MerkurMerkur:
Váhy
11°59’
 
VenušeVenuše:
Panna
24°50’
 
MarsMars:
Kozoroh
10°20’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°02’
 
SaturnSaturn:
Beran
0°10’
R
UranUran:
Býk
12°29’
R
NeptunNeptun:
Panna
19°53’
 
PlutoPluto:
Lev
0°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°19’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
11°55’
 
CheirónCheirón:
Rak
1°12’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »