Ljuba Tadic wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ljuba Tadic
(Ljubivoje Tadic)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Urosevac
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Ljuba Tadic - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.5.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ljuba Tadic 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ljuba Tadic
datum narození 31.5.1929
(herečka, instagram)

Ljuba Tadic - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Krojaceva tajna
(2005) - Budjenje iz mrtvih
(2004) - Poljupci
(1998) - Sud prachu
(1998) - Kraljevski gambit
(1998) - Britanski gambit
(1997) - Pavle Vuisic 1926-1988
(1997) - Medju nama: Bojan Stupica
(1997) - Tango je tuzna misao koja se plese
(1997) - Garderober
(1996) - Necista krv
(1995) - Odysseův pohled
(1992) - Devojka s lampom
(1991) - Medju nama: Milivoje Zivanovic
(1991) - Teatar u Srba (TV seriál)
(1991) - Sarajevske price (TV seriál)
(1990) - Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove
(1989) - Vreme cuda (TV seriál)
(1989) - Seobe II
(1989) - Čas zázraků
(1989) - Bunkr hotelu Palace
(1989) - Boj na Kosovu
(1988) - Remington
(1988) - Portret Ilije Pevca (TV seriál)
(1987) - Vuk Karadzic (TV seriál)
(1987) - Pink Palace, Paradise Beach
(1986) - Strajk u tkaonici cilima
(1986) - Od zlata jabuka
(1986) - Neozbiljni Branislav Nusic
(1986) - Lijepe zene prolaze kroz grad
(1986) - Dobrovoljci
(1985) - Sudbina umetnika-Djura Jaksic
(1985) - Slucaj Laze Kostica
(1984) - Ne tako davno (TV seriál)
(1984) - Nema problema
(1984) - Dzoging
(1983) - Sumrak
(1983) - Kiklop (TV seriál)
(1983) - Karlovacki dozivljaji 1889
(1982) - Tri sestre
(1982) - Sablazan
(1982) - Mikelandjelo
(1982) - Kiklop
(1982) - Divlje meso
(1982) - Direktan prenos
(1981) - Smrt pukovnika Kuzmanovica
(1981) - Na rubu pameti
(1980) - Zvláštní léčba
(1980) - Svetozar Markovic (TV seriál)
(1980) - Nesto iz zivota
(1980) - Horký vítr (TV seriál)
(1979) - Partizanska eskadrila
(1978) - Trener
(1978) - Tomo Bakran
(1978) - Schwarz und weiß wie Tage und Nächte
(1978) - Pavilon č. 6
(1978) - Kvar
(1977) - Štvanice
(1977) - Nikola Tesla (TV seriál)
(1977) - Miris poljskog cveća
(1976) - Proces Djordanu Brunu
(1976) - Povratak otpisanih (TV seriál)
(1976) - Kostana
(1976) - Jovca
(1976) - Cetiri dana do smrti
(1975) - Sunce te cuva
(1975) - Pesma (TV seriál)
(1975) - Pavle Pavlović
(1975) - Doktor Mladen
(1974) - Strah
(1974) - Odlazak Damjana Radovanovica
(1974) - Crna lista
(1973) - Sutjeska
(1973) - San Dr Misica
(1973) - Paviljon broj VI
(1973) - Nesreca
(1973) - Dimitrije Tucovic (TV seriál)
(1973) - Bela kosulja
(1973) - Apotekar, bludnica i veliki doktor
(1972) - Zlocin i kazna
(1972) - Savonarola i njegovi prijatelji
(1972) - Poraz
(1972) - Mistr a Markétka
(1972) - Kavárenská zpěvačka
(1972) - Devojka sa Kosmaja
(1971) - Sokratova odbrana i smrt
(1971) - Past na generála
(1971) - Dan duzi od godine
(1971) - Balada o svirepom...
(1970) - Zarki
(1970) - Ujka Vanja
(1970) - Selo bez seljaka (TV seriál)
(1970) - Put u raj
(1970) - Lepa parada
(1969) - Zazidani
(1969) - Vreme bez rata
(1969) - Silom otac
(1969) - Preko mrtvih
(1969) - Neka daleka svjetlost
(1969) - Na dan pozara
(1969) - Krvava bajka
(1969) - Kros contri
(1968) - Vlk z údolí Prokletí
(1968) - Visnja na Tasmajdanu
(1968) - Rozpor
(1968) - Prljave ruke
(1968) - Pre istine
(1968) - Poledne
(1968) - Na rubu pameti
(1968) - Kalendar Jovana Orlovica
(1968) - Delije
(1968) - Comandamenti per un gangster
(1968) - Bratr doktora Homéra
(1968) - Bekstvo
(1968) - Bekstva
(1967) - Krug dvojkom (TV seriál)
(1967) - Jitro
(1967) - Divlje seme
(1967) - Bomba v 10,10
(1966) - Sen
(1966) - Macka na pruzi
(1966) - Letovi koji se pamte (TV seriál)
(1965) - Posle odmora
(1965) - Inspektor
(1965) - Gorki deo reke
(1964) - Otrovna biljka
(1964) - Ogledalo gradjanina Pokornog (TV seriál)
(1964) - Na mesto, gradjanine Pokorni!
(1964) - Marš na Drinu
(1964) - Autobiografija utopljenice
(1963) - Price o junacima
(1963) - Inkognito
(1963) - Dva presudna dana
(1963) - Afera Saint-Fiacre
(1962) - Step
(1962) - Kapi, vode, ratnici
(1962) - Divné děvče
(1961) - Prvi gradjanin male varosi
(1961) - Pesma
(1961) - Nebeski odred
(1961) - Lady Macbeth z Mcenského Újezdu
(1960) - Trojica
(1960) - Posle bioskopa
(1959) - Pevnost Mamula
(1958) - V ohni a bouři
(1956) - Velcí a malí
(1956) - Prokleté peníze
(1955) - Oni dva
(1955) - Lazni car
(1955) - Devojka i hrast
(1954) - Sumnjivo lice
(1953) - Byla jsem silnější

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.5.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ljuba Tadic 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ljuba Tadic - herečka

se narodila 31.5.1929 ve městě Urosevac
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ljuba Tadic

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Ljuba Tadic
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
9°31’
 
LunaLuna:
Ryby
7°28’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
22°05’
R
VenušeVenuše:
Beran
28°11’
 
MarsMars:
Lev
10°13’
 
JupiterJupiter:
Býk
27°13’
 
SaturnSaturn:
Střelec
28°32’
R
UranUran:
Beran
10°31’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°42’
 
PlutoPluto:
Rak
16°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°17’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
1°01’
 
CheirónCheirón:
Býk
11°45’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »