Lois Weber wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lois Weber
(Florence Pietz)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Allegheny
Země:
Věk:
† 58 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka, režisérka

Lois Weber - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
13.6.1881 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lois Weber 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lois Weber
datum narození 13.6.1881
(herečka, režisérka, instagram)

Lois Weber - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1934) - White Heat
(1927) - Topsy and Eva
(1927) - Sensation Seekers
(1927) - The Angel of Broadway
(1926) - The Marriage Clause
(1923) - A Chapter in Her Life
(1921) - What's Worth While?
(1921) - What Do Men Want?
(1921) - Too Wise Wives
(1921) - The Blot
(1920) - To Please One Woman
(1919) - When a Girl Loves
(1919) - Home
(1919) - Forbidden
(1919) - A Midnight Romance
(1918) - For Husbands Only
(1918) - The Doctor and the Woman
(1918) - Borrowed Clothes
(1917) - The Price of a Good Time
(1917) - Hand That Rocks the Cradle
(1917) - Even As You and I
(1917) - The Boyhood He Forgot
(1916) - Where Are My Children?
(1916) - Wanted: A Home
(1916) - Shoes
(1916) - John Needham's Double
(1916) - The Gilded Life
(1916) - The Flirt
(1916) - The Dumb Girl of Portici
(1916) - The Dance of Love
(1915) - Sunshine Molly
(1915) - Scandal
(1915) - Jewel
(1915) - It's No Laughing Matter
(1915) - Hypocrites
(1915) - A Cigarette - That's All
(1915) - Captain Courtesy
(1915) - Betty in Search of a Thrill
(1914) - Woman's Burden
(1914) - The Weaker Sister
(1914) - The Triumph of Mind
(1914) - The Traitor
(1914) - The Spider and Her Web
(1914) - The Pursuit of Hate
(1914) - On Suspicion
(1914) - An Old Locket
(1914) - A Modern Fairy Tale
(1914) - The Merchant of Venice
(1914) - The Leper's Coat
(1914) - In the Days of His Youth
(1914) - A Fool and His Money
(1914) - The Female of the Species
(1914) - An Episode
(1914) - Daisies
(1914) - The Coward Hater
(1914) - The Career of Waterloo Peterson
(1914) - Avenged
(1913) - The Wife's Deceit
(1913) - Two Thieves and a Cross
(1913) - Troubled Waters
(1913) - The Thumb Print
(1913) - Suspense
(1913) - Shadows of Life
(1913) - Memories
(1913) - The Mask
(1913) - Just in Time
(1913) - The Haunted Bride
(1913) - The Clue
(1913) - The Blood Brotherhood

Lois Weber - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1881 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lois Weber 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lois Weber - herečka, režisérka

se narodila 13.6.1881 ve městě Allegheny, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lois Weber

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Lois Weber
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°32’
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°25’
 
MerkurMerkur:
Rak
16°22’
 
VenušeVenuše:
Býk
11°17’
 
MarsMars:
Beran
23°55’
 
JupiterJupiter:
Býk
14°32’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°18’
 
UranUran:
Panna
9°57’
 
NeptunNeptun:
Býk
15°25’
 
PlutoPluto:
Býk
28°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°57’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°27’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°03’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »