Lotte Stein wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lotte Stein

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Lotte Stein - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.1.1894 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lotte Stein 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Lotte Stein
datum narození 12.1.1894
(herečka, instagram)

Lotte Stein - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1971) - Leiche gesucht
(1970) - Scheidung auf englisch
(1964) - Das ozeanische Fest
(1964) - Die Beiden Klingsberg
(1959) - Und das am Montagmorgen
(1958) - Romarei, das Mädchen mit den grünen Augen
(1958) - Colombe
(1953) - So Big
(1953) - Přidej se k nám
(1953) - Die Nacht ohne Moral
(1953) - Confidentially Connie
(1953) - All I Desire
(1952) - Terry and the Pirates (TV seriál)
(1951) - Frau mit Herz, Eine
(1951) - Die Tat des Anderen
(1951) - Die Mitternachtsvenus
(1950) - The White Tower
(1949) - The Great Sinner
(1949) - Mr. Belvedere Goes to College
(1949) - Ich mach dich glücklich
(1948) - Wallflower
(1948) - The Creeper
(1948) - Dopis neznámé
(1948) - Don't Fool Your Wife
(1948) - Big City
(1947) - Mother Wore Tights
(1947) - The Exile
(1946) - Plášť a dýka
(1945) - Hotel Berlin
(1945) - Captain Eddie
(1944) - Weekend Pass
(1944) - The Climax
(1944) - Sedmý kříž
(1944) - Allergic to Love
(1943) - Swing Out the Blues
(1943) - The Strange Death of Adolf Hitler
(1933) - Skandál v hotelu Atlantic
(1933) - Palčivé tajemství
(1933) - Ich will Dich Liebe lehren
(1933) - Dcerušky pana starosty
(1932) - Das Erste Recht des Kindes
(1931) - Wenn die Soldaten...
(1931) - Mary
(1931) - Kyritz - Pyritz die fidele Sängerfahrt
(1931) - Königin einer Nacht
(1931) - Einer Frau muß man alles verzeih'n
(1931) - Drei Tage Liebe
(1930) - Zeugen gesucht
(1930) - Susanne macht Ordnung
(1930) - Stíny londýnských nocí
(1930) - Polizeispionin 77
(1930) - Der Nächste, bitte!
(1930) - Auf Leben und Tod
(1929) - Mutterliebe
(1928) - Zuflucht
(1928) - So küsst nur eine Wienerin
(1928) - Schuldig
(1928) - Die Rothausgasse
(1928) - Luther
(1928) - Leontines Ehemänner
(1928) - Die Drei Frauen von Urban Hell
(1928) - Don Juan in der Mädchenschule
(1928) - Doña Juana
(1927) - Die Raffinierteste Frau Berlins
(1927) - Der falsche Prinz
(1926) - Le Fauteuil 47
(1925) - Vater Voss
(1925) - Husarenfieber
(1923) - Člověk na cestě
(1923) - Das Brennende Geheimnis
(1922) - Der Unheimliche
(1922) - Der Fluch des Schweigens
(1921) - Sturmflut des Lebens
(1921) - Der wird geheiratet
(1920) - Der Schuß aus dem Fenster
(1920) - Od jitra do půlnoci
(1920) - Die Geschlossene Kette
(1919) - Der Mädchenhirt
(1919) - Aus eines Mannes Mädchenjahren

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.


Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.1.1894 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lotte Stein 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lotte Stein - herečka

se narodila 12.1.1894 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lotte Stein

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Lotte Stein
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°19’
 
LunaLuna:
Ryby
22°21’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°46’
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°05’
 
MarsMars:
Střelec
7°47’
 
JupiterJupiter:
Býk
21°26’
R
SaturnSaturn:
Váhy
24°46’
 
UranUran:
Štír
14°44’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
11°08’
R
PlutoPluto:
Blíženci
9°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°34’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
1°31’
 
CheirónCheirón:
Panna
21°03’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »