Luděk Kopřiva wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luděk Kopřiva
(Ludvík Kopriva)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Luděk Kopřiva - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.6.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luděk Kopřiva 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Luděk Kopřiva
datum narození 19.6.1924
(herec, instagram)

Luděk Kopřiva - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Nexus
(1993) - Svatba upírů
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Poslední motýl
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1988) - Překvapení pana Milberryho
(1988) - Mikola a Mikolko
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Strom pohádek: O perníkové chaloupce
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Páni Edisoni
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Hauři
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zkrocení zlého muže
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Jsi falešný hráč
(1984) - Rumburak
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Větrná setba
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Písně by neměly umírat
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Hledám tetu z kabaretu
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Za všechno může trpaslík
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Píseň nemilovaného
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Signum laudis
(1980) - Pleš
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Citová výchova jednej Dáše
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Mzda strachu
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Ostrov stříbrných volavek
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Festival v Dolínku
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Zlatá přadlena
(1975) - Horúčka
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Veselé windsorské paničky (divadelní záznam)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Zlateh the Goat
(1972) - Vinobraní
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV seriál)
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Zvony pana Hejhuly
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1968) - Zahrada
(1968) - Pohádka o Honzovi
(1968) - Královský omyl
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1968) - Hup a Hop (TV seriál)
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Princezna Pampeliška
(1964) - Kouzelná noc
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luděk Kopřiva 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luděk Kopřiva - herec

se narodil 19.6.1924 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luděk Kopřiva

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Luděk Kopřiva
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°53’
 
LunaLuna:
Vodnář
0°10’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°16’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°47’
R
MarsMars:
Vodnář
28°10’
 
JupiterJupiter:
Střelec
13°20’
R
SaturnSaturn:
Váhy
25°41’
R
UranUran:
Ryby
21°29’
 
NeptunNeptun:
Lev
18°17’
 
PlutoPluto:
Rak
11°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°59’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°53’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°01’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »