Majumi Iizuka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Majumi Iizuka

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
42 let

Majumi Iizuka (Mayumi Iizuka) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.1.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Majumi Iizuka 2018, 2019 - Wikipedie info)

Majumi Iizuka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Dokidoki! Precure (TV seriál)
(2012) - Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
(2011) - Meitantei Conan: Chinmoku no Quarter
(2009) - Fresh Precure! (TV seriál)
(2008) - Shikabane hime: Aka (TV seriál)
(2007) - Nagasarete airantō (TV seriál)
(2006) - xxxHOLiC (TV seriál)
(2006) - UFO Princess Valkyrie: Toki to yume to ginga no utage
(2006) - Kanon (TV seriál)
(2006) - Aria the Natural (TV seriál)
(2005) - UFO Princess Valkyrie: Seireisetsu no hanayome
(2005) - Glass no kamen (TV seriál)
(2005) - Air (TV seriál)
(2004) - ToHeart: Remember My Memories (TV seriál)
(2004) - Tenbatsu Angel Rabbie
(2004) - Galaxy Angel X (TV seriál)
(2003) - UFO Princess Valkyrie: Jūnigatsu no yasōkyoku (TV seriál)
(2003) - Kanon kazahana
(2002) - You're Under Arrest: Taiho shichauzo
(2002) - Tokyo Underground (TV seriál)
(2002) - Pokémon navždy
(2002) - Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
(2002) - Pocket Monsters: Mizu no miyako no mamorigami Latias to Latios
(2002) - Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
(2002) - Kanon (TV seriál)
(2002) - Heat Guy J (TV seriál)
(2002) - Asobot senki gokū (TV seriál)
(2001) - Taiho shichauzo: Second Season (TV seriál)
(2001) - Star Ocean EX (TV seriál)
(2001) - Chance Triangle Session (TV seriál)
(2000) - Poketto monsutâ: Pichû to Pikachû
(2000) - Pokémon 3
(2000) - Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari
(2000) - Pikachu tankentai
(2000) - Geobreeders 2: Mōryō yūgekitai File-XX Ransen toppa
(2000) - Gate Keepers (TV seriál)
(2000) - Escaflowne
(1999) - Weiß kreuz
(1999) - ToHeart (TV seriál)
(1999) - Tenshi ni narumon! (TV seriál)
(1999) - Pokémon 2: Síla jednotlivce
(1999) - Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi 2000
(1999) - Majutsushi Orphen Revenge (TV seriál)
(1999) - Mahō tsukai tai! (TV seriál)
(1998) - Weiß kreuz (TV seriál)
(1998) - Slayers Excellent
(1998) - Saint Luminous jogakuin (TV seriál)
(1998) - Princess Nine: Kisaragi joshikō yakyū-bu (TV seriál)
(1998) - Pokémon: První film
(1998) - Pokémon (TV seriál)
(1998) - Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi
(1998) - Pikachu no natsuyasumi
(1998) - Majutsushi Orphen (TV seriál)
(1998) - Mahō no Stage Fancy Lala (TV seriál)
(1998) - Glass no kamen: Sen no kamen o motsu shōjo
(1998) - Geobreeders: File-X Chibi neko dakkan
(1997) - Virus (TV seriál)
(1997) - Shin Tenchi muyō (TV seriál)
(1997) - Haunted Junction (TV seriál)
(1996) - Tenkū no Escaflowne (TV seriál)
(1996) - Mahō tsukai tai!
(1996) - Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)
(1995) - Totsuzen! Neko no kuni banipal witt
(1995) - Rakusho! Hyper Doll
(1995) - Junkers Come Here

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Majumi Iizuka 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 3.1.1977 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Majumi Iizuka

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Majumi Iizuka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°00’
 
LunaLuna:
Blíženci
20°11’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°31’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
28°49’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°50’
 
JupiterJupiter:
Býk
21°25’
R
SaturnSaturn:
Lev
15°40’
R
UranUran:
Štír
10°58’
 
NeptunNeptun:
Střelec
14°44’
 
PlutoPluto:
Váhy
14°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°45’
R
Černá LunaLilith:
Býk
17°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°18’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »