Marek Eben wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marek Eben

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1957 (?)
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec, zpěvák, moderátor

Marek Eben - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1957 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marek Eben 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marek Eben
datum narození v roce *1957
(herec, zpěvák, moderátor, instagram)

Marek Eben - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2016) - Fotbalista roku (TV pořad)
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2015
(2015) - Slavnostní galavečer k 125. výročí založení Akademie věd
(2015) - Skrytý potenciál
(2015) - Galavečer 50. ročníku MFF Karlovy Vary
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Česká filharmonie – Open Air 2015 (koncert)
(2014) - Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2014
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Devět symfonií Antonína Dvořáka
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Ceny paměti národa
(2014) - Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Teleautomat
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
(2013) - Libor Pešek a Symfonický orchestr Českého rozhlasu (koncert)
(2013) - Husiti
(2012) - Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Brumlik a Animuk
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Pražské Jezulátko
(2011) - Pátá čtvrť: zmizelé město pražské
(2011) - Sedmives (TV seriál)
(2010) - 7 divů Česka
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Slyšet znít dřevo
(2010) - My jsme to nevzdali (koncert)
(2010) - EXPO 2010
(2010) - Blázen z La Verny
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Ceny Ministerstva kultury 2009
(2009) - Banka roku 2009
(2009) - Svatý Vojtěch - první český Evropan
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2008) - Folkloreček (hudební videoklip)
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Dej mi duši a ostatní si ponech
(2007) - Život je kabaret
(2007) - To byl ?
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Vladimír Mišík & Etc. (koncert)
(2007) - Poprvé...
(2007) - Nejznámější Čech - Jan Nepomucký
(2006) - Žito
(2006) - Šest ze šedesátých
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Čétéčko
(2006) - Nejsme andělé, jen děláme jejich práci
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - TýTý 2004
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Malé velké hry a události (TV seriál)
(2004) - Já na tom dělám (hudební videoklip)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - TELEAUTOMAT (TV seriál)
(2004) - Ebeni v zahradě (koncert)
(2004) - ČT Live - bratři Ebenové (koncert)
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - O cestě na hrad a zase zpátky
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Tajemství velké noci
(2002) - Po Karlově mostě s prof. Františkem Dvořákem (TV seriál)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2002) - Cesta tří králů (TV seriál)
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Poselství z Betléma
(2000) - Na palmě
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Festivalové ozvěny
(1999) - Co takhle dát si Gotta
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Osudy hvězd: Váleček... Marek Eben
(1999) - Koncert pre ľudskosť; Boli sme tam všetci
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - V centru filmu - v teple domova
(1998) - Láska?
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Novoty
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Dneska je párty
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Hudební laboratoř
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Autoportrét Jana Schmida: Já a Ypsilonka
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Činčin
(1993) - Anatol
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Vzácný host
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kocourkov
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Album
(1991) - Příběh o harfě, koncertu a písni
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1991) - Mozart v Praze
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1990) - Za onoho času
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Překvapení pana Milberryho
(1988) - O princi Bečkovi
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Moudrá sova
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Nechte to koňovi
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1987) - Balónová pohádka
(1987) - Arabesky
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Pohádka bez konce
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Tvář za oknem
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1984) - Zpívánky
(1984) - Nedělní ráno
(1984) - Teta
(1984) - Cihla zlata
(1982) - Studio B
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Kocourek Modroočko
(1981) - Chudák muzika
(1980) - Sestřičky růží
(1979) - Případ IV. A
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - O statečné princezně Janě
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Nikdy toho nenechám
(1977) - Dary hadího krále
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1969) - Kamarádi (TV seriál)

Marek Eben - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Marek Eben - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marek Eben 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marek Eben - herec, zpěvák, moderátor

se narodil v roce *1957 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marek Eben

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Marek Eben
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
26°18’
 
LunaLuna:
Štír
21°40’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°08’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
8°53’
 
MarsMars:
Štír
26°51’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°40’
 
SaturnSaturn:
Střelec
17°52’
 
UranUran:
Lev
11°13’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°07’
 
PlutoPluto:
Panna
2°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°05’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°58’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
14°00’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »