Marek Taclík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marek Taclík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Marek Taclík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marek Taclík 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marek Taclík
datum narození v roce *1973
(herec, instagram)

Marek Taclík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Pomáhej s humorem – Konto Bariéry
(2015) - Ceny české filmové kritiky 2014
(2015) - Život je život
(2015) - Ztraceni v Mnichově
(2015) - Trosečník
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Správnej dres
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2015) - Padesátka
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
(2014) - Všiváci
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Osmy
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Čtvrtá hvězda (TV seriál)
(2013) - Monkey Business feat. Orion, Vladimir 518, Kato: Rockin' at the Lobby Bar (hudební videoklip)
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Božské dorty od Markéty
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Klukovina
(2013) - Jako nikdy
(2012) - Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Ve stínu
(2012) - Martin a Venuše
(2012) - DonT Stop
(2012) - Cesta
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vendeta
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Rodina je základ státu
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Občanský průkaz
(2010) - Největší z Čechů
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Ženitba (divadelní záznam)
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2008) - Q
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Kdopak by se vlka bál
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Lovu zdar!
(2006) - Grandhotel
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2004) - Milenci a vrazi
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Jedna ruka netleská
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Naše děti
(1999) - Zimní víla
(1998) - Sama doma
(1998) - Trapas
(1998) - Noční allegro
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Procitnutí jara (divadelní záznam)
(1993) - O poklad Anežky české

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marek Taclík 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marek Taclík - herec

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marek Taclík

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Marek Taclík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
18°43’
 
LunaLuna:
Lev
18°39’
 
MerkurMerkur:
Býk
6°26’
 
VenušeVenuše:
Býk
26°28’
 
MarsMars:
Ryby
0°56’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
11°24’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
19°27’
 
UranUran:
Váhy
19°52’
R
NeptunNeptun:
Střelec
6°32’
R
PlutoPluto:
Váhy
1°57’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°26’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°08’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°39’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »