Marian Seldes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marian Seldes

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Marian Seldes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.8.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marian Seldes 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Marian Seldes
datum narození 23.8.1928
(herečka, instagram)

Marian Seldes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The Stages of Edward Albee
(2011) - Jeremy Fink and the Meaning of Life
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Poslední gigolo
(2008) - Murnau, Borzage and Fox
(2008) - Tvrdé palice
(2008) - Taktika prstů
(2008) - Home
(2007) - Nezvaný host
(2007) - Melodie mého srdce
(2007) - Holka z předměstí
(2006) - Na prahu noci
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2006) - Big Day (TV seriál)
(2005) - The Needs of Kim Stanley
(2004) - Proteus: A Nineteenth Century Vision
(2004) - Píseň prérie
(2004) - Clubhouse (TV seriál)
(2003) - Úsměv Mony Lisy
(2002) - Intimate Portrait: Joan Van Ark
(2002) - Hollywood v koncích
(2002) - America's Most Terrible Things
(2001) - 100 Centre Street (TV seriál)
(2001) - Taková rodinná romance
(2001) - The Education of Max Bickford (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Kdyby zdi mohly mluvit 2
(2000) - Karaoke
(2000) - Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
(1999) - Zámek hrůzy
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Tunel do Číny
(1998) - Celebrity
(1997) - Utrpení
(1997) - Sám doma 3
(1996) - Remember WENN (TV seriál)
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1995) - Tom a Huck
(1995) - Prezident Truman
(1995) - Clarissa
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1994) - In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness
(1993) - The Whole Shebang
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Proměna Betty Lou
(1991) - Walter & Emily (TV seriál)
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1988) - Zits
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1978) - Prsty
(1975) - Kate McShane (TV seriál)
(1975) - Kate McShane
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1966) - The Star Wagon
(1965) - Největší příběh všech dob
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - East Side/West Side (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - The Robert Herridge Theater (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Crime & Punishment, USA
(1959) - The Big Fisherman
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Light in the Forest
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1957) - The True Story of Jesse James
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Mladý cizinec
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Lonely Night
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Today
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.8.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marian Seldes 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marian Seldes - herečka

se narodila 23.8.1928 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marian Seldes

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Marian Seldes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
0°05’
 
LunaLuna:
Střelec
1°43’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°14’
 
VenušeVenuše:
Panna
14°37’
 
MarsMars:
Blíženci
8°54’
 
JupiterJupiter:
Býk
10°20’
 
SaturnSaturn:
Střelec
12°31’
 
UranUran:
Beran
6°44’
R
NeptunNeptun:
Lev
28°57’
 
PlutoPluto:
Rak
17°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°10’
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°51’
 
CheirónCheirón:
Býk
10°08’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »